Napi cosplay bige

2013. október 18. 10:30 - -Szűcs Gyula-

Íme egy igazi geek csaj: kizárólag azért öltözött be Caitlin Fairchildnek a Gen¹³-ból, hogy utána levetközhessen, és csak neked villantson cickót!

napicosplay.jpg

A Gen¹³ képregény atyja természetesen ki más lenne, mint a pornófilmekbe illően „tökéletes”, vagyis irreálisan nagy mellű és lehetetlenül keskeny csípőjű, feszes seggű szuperhőslányokat rajzoló Jim Lee, aki direkt azért alapította meg a WildStorm kiadót (és a partnercégét, a Top Cow-t) a 90-es évek elején, hogy ilyeneket rajzolgathasson. (Ez volt egyébként az az időszak, amikor egy rakás író és rajzoló otthagyta a szerzeteseket megszégyenítően erkölcsös Marvelt, hogy a frissen összegründolt Image Comics kiadónál kokainozgatva kiomló belekkel és „falatnyi bikinikkel” pakolhassák tele a képregényeket. Ekkor született meg a fénykorában milliós nagyságrendű eladott példányszámokat produkáló Spawn, és a tévésorozatként is sikeres Witchblade vagy a fürdőruhakatalógusnak is beillő Fathom).

knbfyo.jpg

Caitlin Fairchild egyébként tipikus szuperhőscsaj: óriási ereje és melle van, de a kitartása, az állóképessége és az ügyessége is emberfeletti. A bögyös vörös persze nemcsak az olvasóknak jött be: a Gen¹³ leszbikus indiánlánya, Sarah Rainmaker legalább kétszer csőrözött vele a képregényben. És persze megszámlálhatatlanul sok oldalon keresztül bámulta a mindig lenge ruhában domborító csapattársnőjét, úgyhogy a net tele van a kettejük közti kapcsolatot szexfilmes közhelyekkel folytató rajongói rajzokkal.

rainmakerkisscaitlin.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr415563108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemecsek ernő áruló 2013.10.18. 16:46:57

Kicsi fotobót lehet, hogy van rajta, de szerintem kifejezetten csúnya melle van, ha a többi képét megtekinted: www.tumblr.com/tagged/marie-claude

Sassika 2013.10.18. 20:26:12

De a felső képen Angela Ryan van, nem?

McFosh Tal 2013.10.26. 20:23:45

Kifejezetten jo csocsei vannak, egy pár csepp masszazsolaj közé, hogy legyen kenése és megnyílik a mennyország kapuja.
süti beállítások módosítása
Helló