Itt a 7 legjobb reakció a Star Wars 7 trailerére!

2015. április 27. 12:00 - -Szűcs Gyula-

Április 16-án, a kaliforniai Anaheimben megrendezett Star Wars Celebration elnevezésű, négynapos geek dzsemborin debütált a Star Wars 7 második teasere, és azonnal felrobbant tőle az internet: nem elég, hogy már 46 millióan megnézték (plusz 9 millió klikk a Movieclips Youtube-feltöltéséből), sorra készülnek a reakcióvideók is.

8206426_2a8a95648e7e1fc6e2661fc0082c3555_wm.gif

Ezek közül persze egyértelműen Roderick Vonhögen atyáé volt a legviccesebb, aki pont úgy örült Luke monológjának és a kötelékben repülő X-Wingeknek, mint az unokaöcsém a karácsonyra kapott Star Wars legónak.

És persze ott volt a zseniális montázsvideó is, amiben Matthew McConaughay sírta el magát a Millennium Falcon, Csuabakka és az öreg Han Solo láttán (mint ahogy minden igaziStar Wars-rajongó az első megtekintéskor).

Azért a fanatikus legóépítők is kitettek magukért az első hetekben, és összerakták minifigurákból a traikert. Itt van például FinalFeature munkája:

Ugyanez a Lego Star Wars animation verziójában, ahol már nem furcsa vetített hátterek vannak, hanem tényleg felépítették legóból az X-Wingek mögötti folyópartot:

Chris Stecker fapados változata a béna fotosoppal és a körbevágott, statikus figurákkal legalább olyan szórakoztató, mint a Transformers után megnézni a Transmorpherst:

Ebben a verzióban az a jó, hogy míg a többiek elsunnyogták a hátára fordult Szupercsillagromboló fúvókájába berepülést, és megtartották az eredeti jelenetet, addig itt egy ügyes kameratrükkel a mini-Falcon egy klasszik legóágyú-lövedékbe repül bele:

Viszont a legtöbbet Snooperking videóján röhögtem, mert ő nemcsak megépített mindent legóból, de egy rakás extra jelenetet is belepakolt a kisfilmjébe a bicikliző minifiguráktól kezdve, a véletlenül a saját rohamosztagoasai fejét levágó főgonoszig, sőt viccet csinált Harrison Ford korából is!

Nektek melyik reakció jött be a legjobban?

TETSZETT A POSZT? CSATLAKOZZ A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁHOZ, ÍGY SOSEM MARADSZ JAMES BONDOS, STAR WARSOS, BUD SPENCERES ÉS VICO-FILMES RETRÓKONTENT NÉLKÜL!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr527401608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Helló