Heti Bond-lány: Kim Mills [18+]

2017. április 09. 17:00 - -Szűcs Gyula-

A szőke bombázó, akit csak a Playboyban és a Szigorúan bizalmasban láthattál

Eheti Bond-lányuk Kim Mills, aki az 1981-ben mozikba került Szigorúan bizalmas című Roger Moore-klasszikusban ugyanabban a medencés jelenetben volt látható, amiben a transzszexuális szupermodell, Caroline Cossey - meg persze egy seregnyi másik bikinis bombázó.

kimmills0.jpg

Pályatársaival ellentétben azonban Kim Mills nem igazán tudta pénzre váltani a hirtelen jött népszerűséget, hiába domborított egy rakás hivatalos jelenetfotón. Itt például Roger Moore mögött látható:

kim_mills1.jpg

Itt szó szerint a sármos 007-es lábai előtt hever:

kimmills4.jpg

Ezen a fotón pedig hamarabb vesszük észre őt a vadóc hajával és az oroszlános a tigrises úszódresszével, mint a 007-es franchise atyját, Albert "Cubby" Broccoli producert:

kimmills6.jpg

De készült róla szólókép is a medence mellett a pletykalapok és mozis magazinok számára:

kimmills3.jpg

Sőt, a Bond-lányok kötelező kellékeivel, sztreccs egyenruhában és pisztollyal is pózolt:

kimmills5.jpg

Valamint sok másik Bond-lányhoz hasonlóan ő is szerepelt 1981 nyarán a Playboyban:

for-your-eyes-only-playboy-june-1981_page_4.jpg

A Szigorúan bizalmas mozipremierének évében Kim Mills mindössze 19 esztendős volt. A Playboy-fotója mellé rakott nyúlfarknyi szövegből annyi derült ki róla, hogy egyházi iskolában, apácáknál tanult, a 80-as évek elején már lakást bérelt Londonban és óriási sci-fi rajongó volt.

kim_mills2.jpg

A későbbi sorsáról viszont jóformán semmit sem tudni. Az IMDb-adatlapján is csak annyi van feltüntetve, hogy a staffordshire-i Cannockban született 1982 májusában hozzáment egy David Walker nevű férfihoz, egy évre rá pedig megszületett a fiuk, Charlie. Film- vagy sorozatszerepeket soha többé nem kapott.

Még több Bond-lány a Nerdblogon!

TETSZETT A POSZT? CSATLAKOZZ A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁHOZ, ÍGY SOSEM MARADSZ JAMES BONDOS, STAR WARSOS ÉS VICO-FILMES KONTENT NÉLKÜL!

Másolt James Bond VHS-kazettákon nőttél fel? Az országút harcosa volt a kedvenc lapozgatós könyved? Akkor a Világvégi mesék pont neked készült! Barkasszal a posztapokaliptikus pusztulatban - rendeld meg a képregényt akciósan innen!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr7312412503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

victor vacendak 2017.04.10. 05:36:21

A gáz az, hogy Bond-lánynak csak azokat hívják, akik valamilyen szinten összeszűrték a levet Bonddal. Évődés vagy szex. Eddig 75 volt belőlük. Szóval ezek a medencében 2 másodpercre látott nők nem azok.

-Szűcs Gyula- · http://nerdblog.blog.hu/ 2017.04.11. 12:56:37

@victor vacendak:
És ez miféle szabály, ha szabad érdeklődnöm? :)
A "Bond Girl" vagy a fenti újságcikkben a "Bond Beauty" közkeletű gyűjtőfogalmak, és ezeket nem a 007-es rajongói portálok vagy a filmművészeti szakfolyóiratok használják, hanem a mainstream média.
Keress rá például arra, hányan sütötték el "The Transsexual Bond Girl" vagy a "James Bond Girl Was a Boy" címeket Caroline Cossey-val kapcsolatban, aztán nézd meg, konkrétan hány másodpercig látszódott a Szigorúan bizalmasban. De sok másik példát lehetne még írni.

victor vacendak 2017.04.11. 16:08:31

Inkább írd be a keresőbe, hogy "bond girl", mert eddig nem tetted meg, lefogadom. Nem a háttérben szöveges szerep nélküli lányok listáját kapod meg... Sőt, a könyvek Bond girl listáján sem a névtelen csajok szerepelnek. Hogy ez szabály-e? Lehet, hogy nem. De az biztos, amit te állítasz, hogy minden egyes nő vagy nőnek kinéző, aki valaha statisztált ezekben a filmekben, az már "Bond girl" is, az jó nagy csúsztatás.
A "Bond beauty" viszont kicsit mellé ment, mert egy szépségszalon neve Észak-Karolinában :-)))) Sőt, a google ezzel a kifejezéssel nemigen ad filmes referenciákat... De, ahogy gondolod.

-Szűcs Gyula- · http://nerdblog.blog.hu/ 2017.04.12. 11:24:46

@victor vacendak: Mellé ment? Ugyan mi? Idéztem a fenti Playboy cikkből, ahol magad is láthatod, hogy a "Bond beauties" kifejezés szerepel. A "James Bond Girl Was a Boy" újságcímek témáját meg ahogy látom, elegánsan kikerülted. Gondolom azért, mert már írod minden egyes sajtóterméknek a kioktató hangú leveledet a Bond Girl helytelen használatáról!
süti beállítások módosítása
Helló