Végletesen megosztja a rajongókat Ian Livingstone új játékkönyve

2017. június 25. 21:47 - -Szűcs Gyula-

A Mester 35 évvel a Tűzhegy után megírta a Port of Perilt, de már szidják a borítót

Nagyon úgy tűnik, hogy felemás sikerrel támad fel idén augusztusban Ian Livingstone legendás Fighting Fantasy sorozata - amit ugye idehaza Kaland-Játék-Kockázat néven ismer mindenki, aki a '90-es években volt gyerek.

ian_livingstone_lara_croft.jpgIan Livingstone, az Eidos stúdió főnökeként, a cég legismertebb játékhősével, Lara Crofttal

A Mester ugyanis nemrégiben új játékkönyvet írt, The Port of Peril címmel, ami augusztus 7-től lesz megvásárolható világszerte. Arra viszont egyetlen rajongó sem volt felkészülve lélekben, hogy a Fighting Fantasy kiadási jogait megszerző Scholastic a borítódizájnnal nem a régi, Christos Achilleos, Les Edwards és Iain McCage nevével fémjelzett, oldszkúl '80-as évekbeli fantasy stílust fogja követni a, hanem gyerekkönyveket és a rajzfilmeket. Íme a The Port of Peril borítója:

portofevil.jpg

Ezek pedig itt az újra megjelenő Tolvajok városa, A Tűzhegy varázslója, A Káosz fellegváraA végzet erdeje és az Elátkozott ház, átdizájnolt verziói, amelyeket szeptember 7-től vehetnek majd meg a rajongók.

Livingstone egy Twitter-bejegyzésben nemrég azt írta, a belső illusztrációkat is lecserélik, nemcsak a borítókat, a klasszikus zöld gerincet felváltja egy elegánsabb aranyszínű:

Nem mindenki örül azonban az új lapozgatós könyvnek és a régiek újrakiadásának. Már Ian Livingstone Twitter-üzenetei alatt is megjelentek az elégedetlenkedők, akik szerint régen minden jobb volt, de főleg a Fighting Fantasy-kötetek borítói:

twitter3.JPG

twitter1.JPG

twitter2.JPG

 

TETSZETT A POSZT? CSATLAKOZZ A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁHOZ, ÍGY SOSEM MARADSZ KALAND-JÁTÉK-KOCKÁZATOS ÉS VICO-FILMES KONTENT NÉLKÜL!

Az országút harcosa volt a kedvenc lapozgatós könyved? Akkor a Világvégi mesék is neked készült! Barkasszal a posztapokaliptikus pusztadágban - rendeld meg a képregényt akciósan itt!

orszagut_harcosa_borito.JPG

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr6312619925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
Helló