Eszelősen jó lesz Schwarzenegger új akciófilmje!

2017. augusztus 31. 23:49 - -Szűcs Gyula-

Arnold a saját életművét röhögi ki a Killing Gunther című, mókás zúzásban!

Gyerekkorunk kedvenc akciósztárja, az idén 70 éves Arnold Schwarzenegger a napokban robbantotta fel az internetet legújabb akciófilmje, a Killing Gunther előzetesével. Persze a trailert elnézve ez csak annyira lesz komoly akciófilm, mint amennyire a True Lies, Az utolsó akcióhős, Az utolsó emberig vagy az Expendables az volt – a jó öreg Arnold leginkább saját magát, és az akciófilmes ikonságát röhögi körbe.

arnold.jpg

A film egy csapat bérgyilkosról szól majd, akiknek már nagyon elegük van a címbéli Güntherből, minden idők legjobb, legvagányabb és legnagyobb pofájú zsoldosából. A csapat ezért egyik nap úgy dönt, elteszik láb alól a bérgyilkosok ászát, de persze az akció átcsap egy mulatságos macska-egér kergetőzésbe, ahol a bazookával pózoló Günther alakítja a játékszabályokat.

A Killing Günther érdekessége, hogy a forgatókönyvírója és a rendezője az eddig jobbára csak színészként ismert , aki olyan ismert filmekben és sorozatokban szerepelt korábban, mint a Csupasz pisztoly 33 1/3: Az utolsó merénylet, A spanom csaja, a Női szervek, a Nagyfiúk 2, a 12 év rabszolgaság vagy az Így jártam anyátokkal.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr7312796458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ződ2000 · http://egzostive.com 2017.09.01. 15:36:17

Végre egy ígéretes svarci film.

Reszkessetek betörők bárgyilkosokkal? :)
süti beállítások módosítása
Helló