Nézd, mit visel ez a lány, többezer ember szeme láttára! Te biztos nem mernéd felvenni!

2018. április 30. 17:00 - -Szűcs Gyula-

10+10 kép rajzfilmrajongókról – sírva fogsz nevetni!

Évekkel ezelőtt futott itt a Nerdblogon egy rendszertelen időközönként jelentkező Cosplay alrovat, épp itt az idő, hogy feltámadjon! Ezúttal olyan képeket szedtem össze a netről, ahol a cosplayesek nem képregényfigurának vagy mozihősnek öltöztek be, hanem nagyon látványosan (vagy nagyon röhejesen) egy-egy tízezres látogatottságú Comic Conon változtak át a kedvenc rajzfilmhőseikké.

csaj4.JPG

De hogy ne vádolhassatok hímsovinizmussal, íme egy kigyúrt, aligruhás geek csávó a női Nerdblog-olvasóknak!

he-man.JPG

Spysparrow.me zseniális gyűjtésében azért természetesen sok csinos lány felbukkan:

De nálam akkor is ezek visznek mindent! Konkrétan sírva röhögtem rajtuk!

Na, ki hányat ismert fel a rajzfilmfigurák közül?

TETSZETT A POSZT? CSATLAKOZZ A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁHOZ, ÍGY SOSEM MARADSZ JAMES BONDOS, STAR WARSOS ÉS VICO-FILMES KONTENT NÉLKÜL!

Imádod a mókás rajzfilmfigurákat? Régen minden jobb volt, főleg a '90-es évek animációs filmjei? Minden karácsonykor újranézed a Karácsonyi lidércnyomást? Tim Burton az Isten? Akkor a Mesék az ágy alól című képregény pont neked szól! Bátran lapozz bele, és ha tetszett, rendeld meg akciósan itt!

lencsilany2.JPG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr813882812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Helló