Jöhet egy agyeldobós sci-fi Salma Hayekkel és Owen Wilsonnal?

2021. január 17. 07:00 - -Szűcs Gyula-

Itt „a szegény ember Mátrixa”, a Bliss – és már egy észbontó előzetes is van hozzá

bliss_amazon_prime.jpg

22 évvel a Mátrix és a méltatlanul elfeledett 13. emelet után Salma Hayek és Owen Wilson is leforgatták a maguk sci-fijét, amiben a valóságunkról kiderül, hogy igazából csak egy szimulált valóság, és a főhős, bár kezdetben maga sem hiszi el ezt az egészet, a történet előrehaladtával képes lesz ide-oda ugrálni a két világban. A film címe Bliss, azaz Boldogság, és február 5-én fog debütálni az Amazon Prime streaming platformon. Íme az előzetes hozzá, amitől tényleg leolvad az agyad:

A történet főszereplője egy Greg nevű, túlhajszolt, és végletesen ábrándos fickó (őt alakítja Owen Wilson, ismét megcsillantva, hogy sokkal több van benne egy szőke vígjátékbohócnál), aki nemrégiben elvált, kirúgták az állásából és a lánya is nagyot csalódott benne, mert nem nagyon remekel az apaszerepben. Annál többet rajzolgat, ráadásul találkozik egy titokzatos, utcán élő nővel, Isabellel (Salma Hayek), aki szentül meg van győződve arról, hogy a körülöttük lévő lepukkant, csúf világ nem más, mint egy számítógépes szimuláció. Greg először kételkedik, ám amikor kiderül, hogy tudja manipulálni ezt az állítólagos szimulációt, rádöbben, hogy van igazság Isabel vad konteójában, és létezik a másik, szebb világ, ahol Isabel egy furcsa kísérlet fehérköpenyes agytrösztje – de lehet, hogy Greg igazából csak túl sokat szívott valami drogból, ami miatt egy számítógépes szimulációt tart az igazi világnak, és kezd már teljesen eltávolodni a valóságtól és a családjától? Februárban kiderül!

owen_wilson_salma_hayek_bliss_poster.jpg

(via Geektyrant)

TETSZETT A POSZT? LÁJKOLD ÉS KÖVESD A NERDBLOG FACEBOOK-OLDALÁT, ÍGY SOSEM MARADSZ TÉVÉS, KÉPREGÉNYES ÉS SCI-FI KONTENT NÉLKÜL!

Imádod a sci-fit és a fantasyt? Faltad a '90-es években a Kaland, Játék, Kockázat-könyveket? Akkor az Allansia bérgyilkosai, A veszedelem kikötője és Az országút harcosa is neked szól! Rendeld házhoz mindhármat még ma!

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr2516392382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hasdrubal_barcas_21 (törölt) 2021.01.18. 17:44:11

tök szar. semmi érdekes. egyébként minden filmben az van, hogy a szimulált valóságból ki lehet lépni, mert ez az érdekes a film szempontjából. de ennek kurvára nem kell így lennie. lehet egy valóság tisztán szimulált, feleslegesek hozzá agyak.

Who111 2021.01.18. 18:35:06

Hát pont ez az, hogy a szimulált valóságból nem lehet kilépni, mivel az illető is szimuláció, tehát nem valós személy. Aki nem valós az hogy lép ki a valóságba? Beköltözik valaki testébe? Kommunikálni esetleg lehet a valósággal... Az már más kérdés, hogy ha valaki a valóságból lép be egy szimulációba.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2021.01.19. 05:13:48

@hasdrubal_barcas_21:

Ki lehet lépni a mi világunkból is, mely szintén egy szimulált valóság.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2021.01.19. 05:15:29

@Who111:

Semmi akadálya ennek, hiszen ez ugyanaz, mint felülről nézni valamit, amit eddig csak lentről láthattál.

Luighi 2021.01.19. 09:35:47

@MAXVAL birсaman közíró: "Ki lehet lépni a mi világunkból is, mely szintén egy szimulált valóság. "
Bizonyíts!

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2021.01.19. 11:57:39

@Luighi:

Nyilván ez képtelenség a világon belülről nézve, de egy rakás vallás erről szól végülis.
süti beállítások módosítása
Helló