Sosem találod ki, ki van ezen a képen! Hát nem Pamela Anderson!

2021. június 13. 12:06 - -Szűcs Gyula-

Szex(videó), drog, rock&roll! Pam and Tommy címmel készül sori Pamela Andersonról

pam_and_tommy_lilly_james_pamela_anderson.jpg

A Netflix, az HBO Max és az Amazon Prime legnagyobb riválisa, a Hulu igen merész húzással csap oda a konkurenciának: minisorozatot forgat Pam and Tommy címmel Pamela Anderson és Tommy Lee viharos, '90-es évekbeli viharos románcáról és az 1995 és 1998 közötti házasságáról, amiben nemcsak szex, drog és rock&roll volt, hanem szexvideó, verekedés és börtön is. A sorozatban Lily James alakítja Pamela Andersont, a Mötley Crüe dobosát pedig Sebastian Stan, akit eddig úgy ismert a világ, mint A Tél Katonája a Marvel-filmekből. 

Íme még néhány további forgatási fotó, ami alighanem azt az időszakot mutatja majd be a Hulu sorozatában, amikor Pamela Anderson 1992 és 1997 között nagy sikerrel futó Baywatch-ban domborított, mint a tűzpiros fürdőruhás C. J. Parker. Elképesztő, hogy Lily James mennyire hasonlít a fiatal Pamela Andersonra, nem?

(via Geektyrant)

TETSZETT A POSZT? LÁJKOLD ÉS KÖVESD A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁT, ÍGY SOSEM MARADSZ FILMES, TÉVÉSOROZATOS ÉS KÉPREGÉNYES KONTENT NÉLKÜL!

Imádsz mindent, ami '90-es évek, legyen az a Baywatch, a Barb Wire vagy a jó kis VICO-filmek? Faltad anno a Kaland, Játék, Kockázat-könyveket? Akkor az Allansia bérgyilkosai, A veszedelem kikötője és Az országút harcosa is neked szól! Vedd meg mindhármat még ma, amíg a készlet tart!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr5616561440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2021.06.13. 21:37:04

a kurva csereszabatos

Örömhernyó 2021.06.14. 03:22:32

Ha nagyon hunyorítok, akkor nyomokban hasonlít az eredetire.

-Szűcs Gyula- · http://nerdblog.blog.hu/ 2021.06.15. 13:33:09

@Örömhernyó: Akkor szemüveget kell csináltatnom ezek szerint...
(szakadok amúgy a kommenteden :D )

Örömhernyó 2021.06.15. 15:17:54

@-Szűcs Gyula-: Az első képen, ahol a feje oldalra van billentve, a tenyerét beletolja a kamerába, eléggé hasonlít. A többi képen nem annyira. Csak mint egyik szőke csaj a másikra.
süti beállítások módosítása
Helló