Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Megrépázzák az Amerika pite bombacsaját [18+]

2013. december 24. 09:00 - -Szűcs Gyula-

jack-frostvhs.jpgIdén karácsonykor nem adja le egyetlen tévécsatorna sem a Reszkessetek, betörők!-et, sőt mondok rosszabbat: sehol sem nézhetjük meg századszorra, hogyan rontják el a terroristák Bruce Willis karácsonyát a Die Hard 1-2-ben! Mit tehet egy ilyen gyászos napon egy igényes filmrajongó? Hát persze, hogy orrvérzésig nézi a bugyutábbnál bugyutább karácsonyi horrorokat!

Ez a film tényleg annyira rossz, hogy az már jó. Jack Frost eredettörténete láttán még Stan Lee is hátraszaltózna örömében (ne felejtsük el, hogy Pókember meg a többi képregényklasszikus mellé egy rakás szemétrevaló, gagyi szuperhőst is kitalált az öreg!). Egy kivégzésre váró elítéltet szállító busz összeütközik egy veszélyes, génmanipuláló anyagokkal furikázó teherautóval, így amikor a főszereplő sorozatgyilkos savmarta arccal elkezd a hóban fetrengeni, menten gyilkos hóemberré változik!

És innentől a film is szórakoztatóan idióta gyilkosságok láncolatává mutálódik. Kapunk égősorral fojtogatást, szájba tömött karácsonyfadíszt és jégcsapos mészárlást, de a Jack Frostban látható minden idők egyik legostobább, éppen ezért legviccesebb halálesete is: a gyilkos kedvű, kanos hóember szó szerint a répájával répázza meg a fürdőkádban az Amerikai pite-filmek pombázóját, Shannon Elizabeth-et, aki a jelenet végén szörnyethal az élménytől! 

A nagy sikerre való tekintettel 2000-ben folytatás is született, zseniális címmel: Jack Frost 2: Revenge of the Mutant Killer Snowman. Ekkorra egyébként már Shannon Elizabeth is elért a csőcsra (haha, érted!): ő lett az 1999-es év sikervígjátékában, az Amerikai pitében a textilt ledobó orosz cserediák, akitől Jason "pitebaszó" Biggs már azelőtt eldurran, hogy bármit csináltak volna az ágyban.

tumblr_muxyxaY4sS1slfg9eo1_r1_400.gif

1999-ben Shannon természetesen a Playboyban is mindent megmutatott. Ezután még éveken át sorra kapta a vetkőző jócsajos szerepeket a vígjátékokban (Amerikai pite-folytatások, Jay és Néma Bob, stb.), és a horrorfilmekben (Farkas, 13 kísértet és társai), mára azonban teljesen eltűnt a süllyesztőben (bár még 40 évesen is forgat sokadvonalbeli filmeket és szerepel idehaza teljesen ismeretlen sorozatokban).

06.jpg

Jack Frost (1997) - ítélet:

2hcsillag560.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr965706887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

viva.la.revolucion 2013.12.24. 11:42:10

most látom csak az animgifen hogy a csajnak az -azóta teljesen elfelejtett- hónaljból behelyezett implantátuma volt, nem a ronda mell alatti vágás

kifordított nagyanyó 2013.12.24. 13:08:03

Naggyon jó kis csajszi volt!:P

sanyix 2013.12.24. 13:22:09

@viva.la.revolucion: valszeg nem véletlenül felejtették el, sőt az a legvalószínűbb hogy nincs implantátum ;)

nyehehe 2013.12.24. 14:03:09

régebben volt egy ugyanilyen csajszi a szexmaszázs hirdetők között itt pesten. A TF-re járt. (és a Dózsa, Kasák Lajos u sarkán "dolgozott")
Hasonló pofi és ugyanilyen cicik. (természetesek) Ha ezt olvassa, jelentkezzen! Elvenném feleségül! :-)

Punxsutawney Mormota 2013.12.24. 22:54:05

A Bloggernek:

Legalább akkor nyisd meg az IMDB-t, amikor megírod a cikket. Shannon Elizabeth 2012-13-ban három mozifilmben, két tévéfilmben és egy tévésorozatban játszott. Illetve van egy befejezett, de még be nem mutatott mozija / tévéfilmje. Persze, nem "A" listás sztár, megkockáztatom, hogy még csak nem is "B" listás, de azért dolgozik becsületesen.

-Szűcs Gyula- · http://nerdblog.blog.hu/ 2013.12.25. 08:11:48

@Punxsutawney Mormota: És te láttad bármelyik filmjét vagy sorozatát az Amerikai pite akárhány óta? Naugye. Ezt jelenti az "eltűnni a süllyesztőben", vagyis hogy kikopik a nézők tudatából. É nem azt, hogy valaki munkanélküli.

sanyix 2013.12.25. 13:55:34

@fingerbangs: nem elég jól látok, na meg ismerem a frusztrált "minél jobb csaj, annál több hibát felfedezni vélő" magyaros mentalitást is

vizsla_barat 2013.12.25. 14:57:11

Nem orosz. Cseh. Cserehdiak

scavengario 2014.03.04. 11:08:51

@sanyix: Tipikusan ilyen egy implantátumos mell.
De ha nekünk nem hiszel, tanulmányozd ezt:
www.bodymeasurements.org/real-vs-fake-breasts/

Itt le is írják, hogy implant.
www.bodymeasurements.org/shannon-elizabeth/

Itt pedig a beültetés előtti, eredeti mellek (a videó végén látni fedetlenül is):
http://www.flixiator.com/videos/2348/shannon-elizabeth-topless-pre-implants-in-dish-dogs-deleted-scene!

Szerintem az eredeti jobb volt. Természetellenes alakot ad az implantátum.
süti beállítások módosítása
Helló