Megcsöcsörészték Van Damme dögös lányát! [18+]

2014. március 03. 03:03 - -Szűcs Gyula-

Jó filmek, amiket itthon be sem mutatnak, 1. rész: Welcome to the Jungle

welcome-to-the-jungle-dvd-2d.jpg2012 nyarán a fél világ azon csodálkozott, mennyire dögös lánya van a jó öreg Jean-Claude Van Damme-nak: a Volvón spárgázó karatekirály az MTV Movie Awards díjátadó gálán villantotta meg a vicces nevű Bianca Bree-t

A 90-es születésű Bianca az 53 éves VHS-ikon a második gyermeke. Az anyja Van Damme harmadik felesége, a testépítő Gladys Portugues, akivel JCVD 1987 és 1992 között élt együtt, majd miután pár évig Darcy LaPiert döngette, '99-ben végül visszatér Portugueshez, és újból feleségül vette.

Bianca Bree, aki októberben lesz 24 éves, 2008 óta rendszeresen szerepel Van Damme filmjeiben, 2011 óta pedig producerként is besegít neki. Láthattuk a 2008-as A törvény erejévelben, a 2010-es The Eagle Path-ban, a 2011-es Assassination Gamesben, a 2012-es Hat töltény árában és az ufóvadászos Alien Uprisingban.

z11891939Q,Jean-Claude-Van-Damme--Bianca-Bree.jpg

Idén már gőzerővel dolgozik a Paranormal Activity Security Squad című horrorvígjátékon, de a Welcome to the Jungle-ben is ott domborít Van Damme mellett. Nem is akárhogy: levetkőzik, aztán dögös dzsungelharcos leszbelőle, ráadásul meg is csöcsörészik!

welcome-to-the-jungle-tits.jpg

Oké, csak ruhán keresztül, hiszen Van Damme mégsem engedheti meg a lányának, hogy a szeme fénye ennyi ember előtt ledobja a textilt, nem igaz? Szerencsére megteszi ezt helyette az erős tüdejű kolléganője! Íme:

(Bianca Bree tehár a jobboldali, zöldpólós-napszemüveges lány, nem a cicivillantó!)

És levetkőzik, persze, de csak bikinire. A Welcome to the Jungle egyébként ettől függetlenül sem fog a világ legjobb Van Damme-filmjeként bevonulni a mozgókép-történelembe, mivel csak egy közepes Lost-paródia. Néhol persze egészen vicces, főleg amikor maga a spárgakirály bohóckodik félmeztelen dzsungelharcosként, miközben egy csupa puhány PR-menedzserből álló céges csapatnak tart vezetőképző tréninget egy lakatlan trópusi szigeten.

welcome-to-the-jungle-van-damme-1.jpg

A jól szervezett dzsungelkalandba azonban néhány váratlan hiba rondít bele, így a társaság hamarosan két táborra szakad. A lúzer cserkészfiú (Adam Broody) és a dögös irodistalány (Megan Boon), akibe a srác természetesen titokban mindig is szerszerelmes volt, de sosem merte megszólítani a fénymásolóban vagy a meetingek után, bogyógyűjtögetéssel, jelzőtüzekkel, és a szokásos Bear Grylls-módszerekkel próbálnak túlélni a szigeten.

A másik csapat viszont pont olyan lándzsarázó ösztönlényekké vedlik át, mint A legyek ura vad gyerekei. Ráadásul a vezetőjük (a PR-iroda legellenszenvesebb pöcsköszörűje, aki naná, hogy a lúzer főhős nagy nemezise a bombanőért vívott harcban) nagyobb őserdei istennek  képzeli magát, mint Marlon Brando az Apokalpiszis mostban, és csupa festett képű, fanatizált harcossal veteti körül magát!

welcome-to-the-jungle-.jpg

Ez a társaság a túléléssel és az esetleges megmeneküléssel nem sokat törődik, inkább jól bekábsziznak minden nap a dzsungel hallucinogén növényeiből, aztán vad orgiákat és lakomákat rendeznek, aminek mindig hányás-fosás-másnaposság a vége. Van Damme lánya például így fest vad amazonként (középen áll):

bianca_bree_welcome_to_the_jungle_001.jpg

Gondolom ezek után nem nagy meglepetés, hogy Van Damme a végén jól lerúgja az őserdő zsarnokát (ez már a trailerben is benne volt), a jófiú lúzer főhős pedig elrepül az irodista bombacsajjal a naplementébe. Függöny! Azért persze így is el lehet röhögcsélni a filmen.

Welcome to the Jungle (2014) - Ítélet:

3hcsillag560.jpg

komment
Címkék: van damme

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr435840227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2014.03.03. 10:16:34

Legalább a Gánszenrózesz adja a film zenéjét?Ilyen címmel nem lehet más...

És hát ja, a cicik azok ilyenek.Aki kiteszi, annak mexorongatják.De így van ez jól, így van biztosítva a fajfenntartás... :D

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2014.03.03. 12:52:15

Szememet is leveszem róla, félek, hogy Van Damme bá' megkeres:)

Lesz még Magyar Köztársaság 2014.03.03. 14:07:28

szemmel láthatóan Van Damme lánya laposabb, úgyhogy jobb is, hogy nem ő vetkőzik. Bár szó mi szó, őt is megnézném...

magyar bucó 2014.03.04. 06:11:26

"a lúzer főhős nagy nemezise a bombanőért vívott harcban"

Mi???
Nemezis az erkölcsi megtorlás istennője. De hogy jön ez ide?

"ettől függetlenül sem FOG a világ legjobb Van Damme-filmjeként FOG bevonulni"

Fogas kérdés, mit is akartál írni... :)

Leírás alapján igazi zs kategóriás film, soha meg nem nézendő.

"Ez a társaság a túléléssel és az esetleges megmeneküléssel nem sokat törődik, inkább jól bekábsziznak minden nap a dzsungel hallucinogén növényeiből"
Az ilyenek csak a fimben vannak, valóságban nagyon hamar leromlik az állapotuk, egy-két hét ilyen életmód után a mókus is lekaratézza őket. :)

-Szűcs Gyula- · http://nerdblog.blog.hu/ 2014.03.04. 09:53:24

@magyar bucó: A magyar nemezis szó jelentéstartalma szerintem már réges-rég kibővült az angol nemesis jelentésével, azaz: a főhőssel egyenrangú, veszedelmes ellenfél, akivel annyira különböznek, hogy a történetvégi összecsapásuk sorsszerű és elkerülhetetlen.
süti beállítások módosítása
Helló