Ennyi, kész, vége! Nem lesz Last of Us mozifilm!

2018. február 27. 23:39 - -Szűcs Gyula-

A forgatókönyvíró szerint ugyanis semmiben sem különbözne a kultikus videojátéktól

2014-ben még maga az Evil Dead-filmek és az első Pókember-trilógia atyja, Sam Raimi hitegette a videojátékosokat azzal, hogy micsoda ütős film fog készülni a Playstation 2013-as kultjátékából, a posztapokaliptikus The Last of Us-ból. Azóta viszont semmi említésre méltó nem történt a Sony háza táján – azt leszámítva persze, hogy a Naughty Dog idén most már talán tényleg el fog készülni a The Last of Us 2-vel. Vagy mégsem.

lastofus.jpg

Csakhogy miközben a Sony a másik Playstation-exkluzív Naughty Dog-játékból, az Unchartedből már gőzerővel készíti a filmváltozatot (a szegény ember Indiana Jonesát, Nathan Drake-et az új Pókember, Tom Holland fogja alakítani), a Last of Us filmváltozatánál behúzták a kéziféket. Az eredeti játék atyja, Neil Druckmann ugyanis a minap jelentette be egy Las Vegas-i geek dzsemborin, a DICE Summit 2018-on, hogy baromira nem halad a filmváltozat forgatókönyvével. Abban ugyanis egyelőre pont ugyanaz a sztori, ami a játékban volt. És mivel nagyon jó a munkakapcsolata a játék két fő karakterének, a mogorva Joelnek és az Ellie nevű tinilánynak a szinkronhangjaival, Troy Bakerrel és Ashley Johnsonnal, egyelőre nem tudja elképzelni, hogy más színészek alakítsák őket (Raimi korábban kedvenc színészét, Bruce Campbellt, illetve a Trónok harca sztárját, Maisie Williamst nézte ki ezekre a szerepekre).

Mode miről is szólt a Last of Us? Az apokalipszis utáni Egyesült Államokban egy mogorva, de a lelke mélyén azért jószívű fickónak épségben el kell vinnie egy mufurc kislányt a népnyúzó rezsim ellenfeleihez, egy titkos ellenálló csoporthoz. A kislányból a történet előrehaladtával profi túlélő lesz, a morgós akcióhősből pedig felelősségteljes szülő... Igen, ezerszer lerágott csont már ez a történet, mégis újra és újra bekajáljuk. Nagy kár, hogy Druckmannék ennyit tököltek 2014 óta a filmváltozattal, mert így tavaly Rozsomák búcsúfilmje, a vadóc kislány-morgós pótapa kapcsolatra felépített Logan a surranópályán simán belopta magát a geekek szívébe...

Korábbi Playstation témájú cikkek a Nerdblogon:

TETSZETT A POSZT? CSATLAKOZZ A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁHOZ, ÍGY SOSEM MARADSZ VIDEOJÁTÉKOS, STAR WARSOS ÉS VICO FILMES KONTENT NÉLKÜL!

Videojátékokon nőttél fel? Imádod a Falloutot és a Last of Ust? Akkor a Világvégi mesék is pont neked készült! Barkasszal a posztapokaliptikus magyar pusztulatban - rendeld meg a képregényt akciósan innen!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr8613706556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Helló