18 felejthetetlen VHS-borítóval ünnepeljük a 78 éves Chuck Norrist

2018. március 10. 17:10 - -Szűcs Gyula-

Chuck Norris! Ütközetben eltűnt! Hát persze, hogy az Ütközetben eltűnt is a VICO filmje

Ma lett 78 éves gyerekkorunk egyik nagy kedvence, a másolt VHS-filmek közkedvelt akcióhőse, a sárga VICO-kazetták visszatérő ikonja, Chuck Norris!

chuck-norris-uzis.jpg

A farmermellény, a cowboykalap, a favágószakáll és az UZI géppisztolyok élő reklámjáról, Bruce Lee egyetlen méltó ellenfeléről és a Chuck Norris-viccek ihletőjéről a Port.hun olvashattok egy remek portrét, én inkább most egy jó kis VHS-kazettaborítós képgalériát állítottam össze hősünk több évtizeden átívelő, az ércnél is maradandóbb, felejthetetlen életművéből! Íme az első pakk, pár pompás VICO-filmes borító (ezer hála és köszönet érte a Deliria blog fáradhatatlan gyűjtőinek):

És még 9 mellé:

TETSZETT A POSZT? CSATLAKOZZ A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁHOZ, ÍGY SOSEM MARADSZ VICO-FILMES, KÉPREGÉNYES ÉS STAR WARSOS KONTENT NÉLKÜL!

Kedveled a VICO-filmeket? Falod az oldszkúl sci-fiket és a jó kis B-kategóriás horrorokat? Akkor a Mesék az ágy alól képregény neked készült! Bátran lapozz bele, és ha tetszett, akár meg is rendelheted itt!

borito_csoportkep_feher.JPG

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr5613729190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

felső határ nincs 2018.03.11. 21:25:55

kitűnő válogatás a mestertől

degeco 2018.03.12. 14:42:55

A “tetszett a poszt” bekezdés szinte hosszabb mint maga a poszt (bejegyzés vagy hasonló magyarul).
Szánalmas.

degeco 2018.03.12. 14:44:32

Amúgy Csák Norisz forevör !
És hiányolom a Fitness DVDk borítóját.
süti beállítások módosítása
Helló