Emily Ratajkowski mellével adják el a Trónok harca-sztárok filmjét

2018. április 24. 23:50 - -Szűcs Gyula-

Pedig Margaery, Daario és Jeor Mormont is szerepel az In Darkness című thrillerben

Kijött nemrég egy friss trailer az izgalmasnak ígérkező In Darkness című thrillerhez, tele Trónok harca-sztárokkal. Mégis mindenhol azzal adták el, hogy a rendszeresen topless fotózkodó, felkapott szupermodell, Emily Ratajkowski a film egyik főszereplője, és természetesen már az előzetesben is kipakolja a melleit.

emrata_instagram.jpgForrás: instagram.com/emrata

A híres modell a filmben is egy híres modellt alakít, aki kizuhan egy apartman ablakán, a rendőrség pedig nekiáll kinyomozni, öngyilkosság történt-e vagy gyilkosság. Alighanem az utóbbi, mivel a trailerben mindenféle rosszarcú bérgyilkosok és maffiózók is felbukkannak.

Az eset egyetlen szemtanúja, Sofia (akinek ráadásul az áldozat valami fontos infót tartalmazó papírcetlit is belecsúsztatott a zsebébe) viszont történetesen egy vak lány. Őt alakítja a Trónok harca Margaery-je, Natalie Dormer.

705.jpg

De más Trónok harca-sztárok is szerepelnek a filmben, például Ed Skrein, aki a 3. évadban alakította három epizód erejéig az essosi zsoldoskompánia, a Második fiak egyik vezért, Daario Naharist (a 4. évadtól viszont lecserélték őt egy holland színészre, Michiel Huismanra, aki állítólag hitelesebben tudta hozni a figurát).

daario.jpg

De láthatjuk majd az In Darknessben James Cosmót is, aki a Trónok harcában az Éjjeli Őrség parancsnokát, Jeor Mormontot játszotta 2011 és 2013 között.

jeor-mormont.jpg

TETSZETT A POSZT? CSATLAKOZZ A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁHOZ, ÍGY SOSEM MARADSZ VICO-FILMES, TRÓNOK HARCÁS ÉS STAR WARSOS KONTENT NÉLKÜL!

    Nagykanállal falod az izgalmas thrillereket? Imádod a horrort? Mindened a retró? Akkor a Mesék az ágy alól képregény is neked szól! Bátran lapozz bele, és ha tetszett, rendeld meg akciósan itt!

    komment

    A bejegyzés trackback címe:

    https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr9313856376

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
    süti beállítások módosítása
    Helló