Itt az 5 legbizarrabb Blacksad-rajongó!

2018. május 20. 23:59 - -Szűcs Gyula-

Nem lehet mindenkiből tökös, láncdohányos, monologizáló macska, na!

Egy vérbeli noir, ami még Humphrey Bogart filmjeinél is ütősebb. Ezt írtam tavaly októberben a Blacksad című képregényről, Juan Díaz Canales író és Juanjo Guarnido rajzoló állatfigurákkal elmesélt, hamisítatlan hardboiled krimijéről, amiben egy láncdohányos, monologizáló macska keveredik bele mindenféle bűnügybe, egy veszélyes gengszterekkel és még veszélyesebb nőkkel teli amerikai nagyvárosban.

A sorozatnak a májusi Képregényfesztiválhoz időzítve jelent meg magyarul a 4. kötete, Néma pokol címmel,. Ez pedig kiváló alkalom arra, hogy szétnézzünk a net legsötétebb bugyraiban, kik azok nem Pókembernek vagy Batmannek akarnak beöltözni, hanem ballonkabátos macskanyomozónak (vagy femme fatale-nak). Íme:

forrás: Instagram

TETSZETT A POSZT? CSATLAKOZZ A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁHOZ, ÍGY SOSEM MARADSZ KÉPREGÉNYES, VICO-FILMES ÉS STAR WARSOS KONTENT NÉLKÜL!

Kedveled a sötét tónusú történeteket? Imádod krimit és a borzongásit? Akkor a Mesék az ágy alól képregény is pont neked készült! Bátran lapozz bele, és ha tetszett, rendeld meg akciósan itt!

374610_2616987911471_1941761522_n.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr7613990046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Helló