Nyomasztó és igencsak para lesz a Suspiria remake! Itt az új trailer!

2018. augusztus 26. 23:46 - -Szűcs Gyula-

Dakota Johnson egy balettiskolának álcázott boszorkányszektához keveredik el...

suspiria.jpg

Elég félelmetes előzetest kapott az 1977-es Sóhajok című horrorfilm remake-je. Dario Argento klasszikusának új verziójában ezúttal A szürke 50 árnyalata főhősnője, Dakota Johnson álmodozik balerina-karrierről, ám nem is sejti, hogy a nagynevű német tánciskola, ahová beiratkozik, valójában ördögi rítusokat végző boszorkányok tanyája! Amikor az egyik növendék meghal, a hősnő nyomozásba kezd... És még ő maga is megrémül attól, amit lát! A főboszorkányt minden jel szerint Tilda Swinton alakítja, de szerepel a filmben az Chloë Grace Moretz is, aki ezek szerint mégsem ment nyugdíjba 19 évesen.

A Sóhajok remake-je az online könyvesboltból tartalomipari óriássá kinövő Amazon stúdiónál készült, az amerikai bemutató október 26-án, a világpremier november 2-án lesz.

TETSZETT A POSZT? CSATLAKOZZ A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁHOZ, ÍGY SOSEM MARADSZ HORRORFILMES, VICO-KAZETTÁS ÉS STAR WARSOS KONTENT NÉLKÜL!

Imádod Dario Argento kultfilmjeit? Szereted a félelmetes történeteket? Mindened horror? Akkor a Mesék az ágy alól képregény is neked készült! Bátran lapozz bele, és ha tetszett, rendeld meg akciósan itt!

ici_pici_alien_by_l_f_s_2.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr714206985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Helló