Hoppá! A Netflix sorozatot forgat a Diablo játékokból?

2018. szeptember 01. 23:40 - -Szűcs Gyula-

Állítólag a Hellboy 3 írója már ezerrel dolgozik a forgatókönyvön!

artwork-class-crusader04-16_9.jpg

Érdekes pletykát osztott meg a kedvenc filmes, tévés és gémer hírgyűjtő portálom, a Geegtyrant: a Castlevania és a Witcher után egy újabb közönségkedvenc videojátékos franchise-ra, a Diablóra is szemet vetettek a sorozatkészítők! A hírek szerint ugyanis a Netflixnél a Blizzard kultjátékából készülne a Trónok harca utáni időszak következő kultikus fantasy szériája. Már több helyen is rebesgetik, hogy a forgatókönyvet az az Andrew Cosby írja, aki többek között most épp a Ron Perlman nélküli Hellboy sztoriján dolgozik, korábban pedig olyan tévésorozatok írója és producere volt, mint az Eureka és A hetedik érzék (és nyugi, nem rokona a zaklatási ügybe keveredett Bill Cosbynak).

artwork-diablo-print-large.jpg

Azt viszont még nem tudni, hogy a sorozatfronton egyre erősebb Netflix boszorkánykonyháján kotyvasztott széria élőszereplős lesz-e vagy animációs. Én az utóbbinak jobban örülnék, mert a Warcraft-film sajnos nagyon jól megmutatta, hogy a hús-vér színészek mennyire nem illenek a Blizzard jellegzetesen eltúlzott és hatásvadász fantasy miliőjébe, ahol egy valódi ember nagyon nyeszlettnek hat a hatalmas vállvértes lovagok és a kétajtós szekrény méretű CGI-szörnyek között... Viszont a Blizzard csapata mindig is jó volt az akciódús animációkban - lásd a lenti Diablo 3-videót. (A képek forrása: Blizzard Entertainment)

TETSZETT A POSZT? CSATLAKOZZ A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁHOZ, ÍGY SOSEM MARADSZ VIDEOJÁTÉKOS, STAR WARSOS ÉS VICO FILMES KONTENT NÉLKÜL!

    Szereted a jól kidolgozott, komor hangulatú történeteket? Imádod nézni, ahogy a marcona, kétajtós szekrények szétcsapnak a gonosz szolgái közt? Akkor a Mesék az ágy alól című képregény pont neked szól! Bátran lapozz bele, és ha tetszett, rendeld meg akciósan itt!

    3 komment

    A bejegyzés trackback címe:

    https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr414217163

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    CyberPunK 2018.09.02. 22:44:15

    "és nyugi, nem rokona a zaklatási ügybe keveredett Bill Cosbynak"

    Miért, ha az lenne akkor mi lenne? Vagy visszatérünk a középkorba és jönnek a hetedíziglen büntetések?

    Amúgy a hírről valamiért Uwe Boll ugrik be. Nem tudom miért, biztos csak rossz beidegződés. :)

    2018.09.07. 11:43:50

    Jó játék volt a Diablo 1 és a 2, a 3 már so-so, de a történetük nagyon lapos, sablonos, a játék világa sem túlzottan kidolgozott nem biztos, hogy érdemes filmet csinálni belőle. Vagy lehet, hogy pont emiatt mégis van értelme, csak kell egy jó sztori, és nem csak a fanok fogják élvezni, hiszen nem kell túlzottan igazodni a játékok sztorijához.
    süti beállítások módosítása
    Helló