Lovagos-szamurájos kasza-basza a februári ingyenjáték PS4-re!

2019. január 30. 23:31 - -Szűcs Gyula-

A For Honor mellé most a Hitmant is bezsákolhatják a Playstation-előfizetők!

fh_media_atl_keyart.jpg

Elég combos játékokat húzhatnak le februárban a konzoljaikra a Playstation Plus-előfizetők: a For Honor nevű 2017-es mészárszék mellett minden átöltözős-lopakodós akciójáték öregapja, a Hitman egyel korábbi, 2016-os epizódja, a Season 1 is a miénk lehet! A For Honorban egy gyönyörűen megrajzolt, alternatív középkori világban csépelhetjük egymást online a maszkos szamurájok, a csillogó páncélos lovagok vagy a drabális vikingek bőrébe bújva, de 10-12 órányi single player módban is zúzhatjuk az ellent a lángba borított cölöpfalvak, várkastélyok és pagodák között.

A Hitman franchise főszereplőjét, a fekete zakós, piros nyakkendős, tarkopasz 47-es ügynököt pedig aligha kell bemutatni azoknak, akik az elmúlt 19 évben naprakészen figyelemmel kísérték a videojátékok piacát. A 2016-os játék lényegében egy előzménysztori a 2000-ben megjelent, első Hitman-játékhoz, a Codename 47-hez, és természetesen itt is változatos módon (távcsöves puskával, hangtompítós stukkerrel, fojtóhurokkal, masszőrnek öltözve a szaunában, bohócmaskarában, stb.) kell hidegre tennünk mindenféle kétes alakokat.

Azért a PS3- ás PS Vita-tulajdonos Playstation Plus-előfizetők se búsuljanak: megkapják februárban ingyen a Metal Gear Solid 4-et, a Divekick-et, a Gunhouse-t és a Rogue Aces-t. A játékok február 5-től lesznek elérhetőek egészen március elejéig.

TETSZETT A POSZT? CSATLAKOZZ A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁHOZ, ÍGY SOSEM MARADSZ VIDEÓJÁTÉKOS, VICO-FILMES ÉS STAR WARSOS KONTENT NÉLKÜL!

Bejönnek a kardozós-kaszabolós dolgok? Falod a magányos akcióhősök kalandjait? Akkor a Képtelen történetek, másvilági mesék novelláskötet is neked készült! Bátran lapozz bele, és ha tetszett, vedd meg akciósan a Szellemlovasban!

keptelen_tortenetek_sarlo_kalapacs_boszorkanysag.JPG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr7114604142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Helló