Mickey Rourke sosem volt még ennyire eszelős fejű figura! [18+]

2019. január 31. 19:23 - -Szűcs Gyula-

Joe Dantéval forgatott gyomorforgató horrort, Nightmare Cinema címmel!

mickey_rourke_horror.JPG

Mickey Rourke a 2008-as nagy visszatérése, A pankrátor után még be tudott kerülni az Expandables-be, a Vasember 2-be és a Sin City 2-be, de mostanra mintha elfogyott volna a 10 évvel ezelőtti díjesővel szerzett lendülete, és ismét eltűnt Hollywood süllyesztőjében. Joe Dante meg szegény az 1990-es Szörnyecskék 2 óta nem tett le semmi értékelhetőt az asztalra – úgyhogy most kifejezetten kíváncsi vagyok, milyen horrorfilmet tud összehozni a filmipar mára kissé elfeledett, két nagy veteránja! A Nightmare Cinema ugyanis Rourke és Dante közös projektje: olyasféle szkeccsfilm, mint anno a Négy szoba volt, csak itt most Trantino meg a barátai helyett Alejandro Brugués, Ryûhei Kitamura, David Slade és Mick Garris szálltak be társrendezőnek. Íme a trailer: 

A sztori tehát nagyjából annyi, hogy egy Rialto nevezetű, régi filmszínházba téved öt fiatal, és a kissé őrült mozigépész (őt alakítja természetesen Mickey Rourke) mesterkedésének köszönhetően mindnyájuknak valóra válnak az eltitkolt félelmeik és a leglidércesebb rémálmaik! A Nightmare Cimena tavaly már megjárt néhány ausztrál és kanadai horrorfesztivált, az idei amerikai premier pedig stílszerűen Valentin-napon, vagyis február 14-én lesz. Alig várjuk! (via Geektyrant)

TETSZETT A POSZT? CSATLAKOZZ A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁHOZ, ÍGY SOSEM MARADSZ HORRORFILMES, VICO-KAZETTÁS ÉS STAR WARSOS KONTENT NÉLKÜL!

Szereted a félelmetes történeteket? Imádod a horrort? Akkor a Képtelen történetek, másvilági mesék novelláskötet is neked készült! Bátran lapozz bele, és ha tetszett, vedd meg akciósan a Szellemlovasban!

keptelen_tortenetek_banner.JPG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr3814604300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Helló