Ádáz amazonokkal, ágyékkötős adoniszokkal akciózhatsz áprilisban!

2019. március 28. 23:59 - -Szűcs Gyula-

A Conan Exiles és a The Surge lesz a Playstation-tulajok következő havi ingyenjátéka!

conan_exiles.jpg

Hó vége van, ami ma már szerencsére nemcsak azt jelenti, hogy elúszott a fizetésünk, és egy hétig csak üres zsömlét eszünk, hanem azt is, hogy a Sony bejelenti a Playstation Plus-előfizetők következő havi, ingyenesen letölthető játékát! Márciusban a PS-tulajok a Call of Duty: Modern Warfare Remastered-nek örülhettek (akét lövöldözés közt pedig a The Witness című puzzle-vel ejtőzhettek), áprilisban a két ingyenjáték a Conan Exiles és a The Surge lettek. Mondjuk szerintem egy fizetés nélkül bezsákolható Uncharted vagy Last of Us sokkal nagyobbat szólt volna, de ezek sem olyan szörnyű játékok.

A Conan Exiles a Funcom híres-hírhedt fantasy túlélőjátéka, Robert E. Howard jól ismert és mai napig közkedvelt Conan-történeteinek brutális világán. A játék korai bugos verziója még 2017-ben debütált early accesben, akkor a fél internet azon nevetett, hogy a játék kezdetén a szó szerint egy szál semmiben induló, 0. szintű játékos elefántormány méretű pöcörőt és dinnyényi csöcsöket is beállíthatott a karakterének, aztán streamelhette a YoutTube-on haverjainak, ahogy ezek lengedeznek futás közben a sivatagban... A tavaly májusi, hivatalos megjelenés óta már 1 millió játékos mászkál egy szál ágyékkötőben és harcol a csontvázakkal meg a többi szörnnyel, és az sem tántorítja el őket, hogy maga a játék elég vegyes, sőt, inkább negatív kritikákat kapott a gémer szaksajtóban. Igaz, az indulás óta már tengernyi patch kijött a játékhoz, és a sivatagos senkiföldje után már a fagyos északi területeken is lehet kalandozni – kell ennél több egy fanatikus Conan-rajongónak?

A másik áprilisi ingyenes játék a PS-tulajok számára a The Surge című 2017-es sci-fi játék a Deck13 Interactive-tól és a Focus Home Interactive-tól. Sokak szerint legalább olyan bitang nehéz, mint a Dark Souls vagy a Bloodborne – úgyhogy én ezek szerint valószínűleg már az első pályán is napokig szenvednék...

the_surge.jpg

TETSZETT A POSZT? CSATLAKOZZ A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁHOZ, ÍGY SOSEM MARADSZ VIDEÓJÁTÉKOS, VICO-FILMES ÉS STAR WARSOS KONTENT NÉLKÜL!

Bejön a kardozós-kaszabolós fantasy zsáner? Imádod a Conan-novellákat, -filmeket és -képregényeket? Akkor a Képtelen történetek, másvilági mesék novelláskötet is neked készült! Bátran lapozz bele, és ha tetszett, vedd meg akciósan a Szellemlovasban!

keptelen_tortenetek_sarlo_kalapacs_boszorkanysag.JPG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr1514725749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Helló