Nagyon bizarr retró sci-fi fölött bábáskodott Steven Soderbergh

2019. április 28. 23:59 - -Szűcs Gyula-

A Perfect olyan, mintha valaki becuccozva vágta volna össze a Neon démont és a Tront

perfect_scifi2.jpg

Eddig csak a filmfesztiválok népe láthatta Steven Soderbergh producerként jegyzett új sci-fijét, a Perfect-et, de most, hogy közeleg az amerikai premier időpontja, egyre több geek portál fedezi fel magának ezt az őrült, pszichedelikus alkotást, ami olyan, mintha valaki a Tron díszletei között, bemindenezve forgatta volna újra Nicolas Winding Refn Neon démonát! Íme az előzetes:

A történet főszereplője egy érzelmileg labilis, sötét múltú, furcsa fiú (Garrett Wareing), akit az anyja (Abbie Cornish) elküld egy high-tech klinikára, ahol mindenféle szerkezetek építik újra a testét és a tudatát – miközben ő maga egy olyan bizarr utazásra indul a saját elméjében, ami szinte már a létezés határait feszegeti. (via Geektyrant)

TETSZETT A POSZT? CSATLAKOZZ A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁHOZ, ÍGY SOSEM MARADSZ ŐRÜLT SCI-FIS, VIDEÓJÁTÉKOS ÉS KÉPREGÉNYES KONTENT NÉLKÜL!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr7214792802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.04.30. 15:14:06

Végre szakít a jönnek az idegenek és bombázzák a Földet sablonnal.
süti beállítások módosítása
Helló