Szomorkás, de nagyon ütős lesz Rambo utolsó, igen véres bevetése!

2019. május 04. 23:01 - -Szűcs Gyula-

Új werkvideó jött ki a Last Bloodhoz, Stallone fickósabb benne, mint valaha!

sylvester_stallone_rambo_5_last_blood.jpg

2019. szeptember 20. igazi örömünnep lesz nekünk, 40 felé közelítő geekeknek, akik piros fejpánttal és atlétatrikóban öltöztünk Rambónak a farsangokon, és a céllövöldékben is a morcos Sylvester Stallone átlyuggatott moziplakátjaira hajtottunk, és nem a lenge ruhás Bíró Icára. Ekkor mutatják majd be ugyanis a mozik Rambo utolsó bevetését – ami stílusosan a Last Blood címet kapta, ezzel mintegy keretes szerkezetbe téve Sly 1982-es klasszikusát, a First Blood-ot. A közösségi médiában igen aktív Stallone most egy izgalmas werkvideóban mutatja be a rajongóinak, milyen volt újra legéppuskázni az ellenséget és megfeszíteni a legendás íjat Rambo 5 forgatásán!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A handmade film like the 1st one ... BLOOD SWEAT TEARS And working with fantastic actors! Sept 20 #rambo5

Sly Stallone (@officialslystallone) által megosztott bejegyzés,

No de miről fog szólni a Rambo 5? A kisvárosi erdőségek, Viatnam, Afganisztán és Burma után hol fog rendet tenni a marcona egyszemélyes hadsereg? Íme a franchise befejező részének szinopszisa: kedvenc vietnami veteránunk poszttraumás stresszben szenved az egész életét végigkísérő, szakadatlan harctól, ezért nyugdíjas éveiben már állandó ápolásra szorul Arizonában a farmján. Egy nap azonban az őt ellátó Maria borzalmas híreket hoz: a kislányát elrabolta a mexikói drogkartell! Rambo természetesen elindul, hogy leszámoljon a bűnbandával, de kis híján belepusztul. Maria oknyomozó riporterként dolgozó lánya, Carmen foltozza össze, aki korábban szintén a drogkartell foglya volt, ezért minden áron bosszút akar rajtuk állni, és bármi áron kiszabadítaná féltestvérét az elvetemült emberrablók karmai közül. Rambo belátja, hogy 70 évesen, egyszemélyes hadseregként már nincs semmi esélye a rafinált gonosztevőkkel szemben, ezért inkább Carmen segítségével számol le az emberrablókkal.

rambo_5_sylvaster_stallone.jpg

(a Geektyrant nyomán)

TETSZETT A POSZT? CSATLAKOZZ A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁHOZ, ÍGY SOSEM MARADSZ RAMBÓS, VIDEÓJÁTÉKOS ÉS STAR WARSOS KONTENT NÉLKÜL!

Rajongsz a régi vágású, izomkolosszus akcióhősökért? Imádod a '80-as évek filmjeit és képregényeit? Mindened a retró? Régen minden jobb volt? Akkor a Képtelen történetek, másvilági mesék novelláskötet is neked készült! Bátran lapozz bele, és ha tetszett, vedd meg akciósan a Szellemlovasban!

keptelen_tortenetek_sarlo_kalapacs_boszorkanysag.JPG

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr8714805734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.05.06. 14:35:18

A negyedik ritka jó film volt, abszolút klasszis akciófilm, félek nagyon, hogy ez az ötödik már egy felesleges, megfáradt valami lesz. Szépen abba kellett volna hagyni, a negyedik rész záró jelenete pont megfelelő lezárás volt.

steery 2019.05.06. 18:18:32

Nekem a Rambó 3 a kedvencem a helikopteres csaták miatt. A 4. rész viszont nem tetszett, még a kibővített változata sem, amiben elmondják azokat a fontos dolgokat, amik nagyon hiányoztak a mozis változatból.
Remélem, egyszer majd csinálnak egy olyan tévé sorozatot, hogy Az ifjú John Rambo kalandjai, amiben végig kommandózza a XX. század összes jelentős és jelentéktelen csataterét. Vagy ilyesmi. Afrikában, Európában és Dél-Amerikában még nem is járt a hősünk. Szóval vannak még lehetőségek ebben a sztoriban. :-D
Vagy lehetne egy eltitkolt fia, egy James Rambo például, aki átvehetné a stafétát, mert a XXI. század is bővelkedik háborús övezetekben és megvívható csatákban.

Robur 2019.05.07. 00:40:38

Nem tudom. Nem kéne ezt már erőltetni.
süti beállítások módosítása
Helló