Gyerekcsapat Vs. szörnyek: itt a szegény ember Stranger Things-e!

2019. május 07. 22:54 - -Szűcs Gyula-

A Netflix saját magának csinál konkurenciát: alig várjuk a Rim of the World-premiert

rim-of-the-world-2.jpg

Egy csapatnyi mindenhová biciklivel járó, Isten háta mögötti helyen élő, aranyos amerikai tini a Netflixnek dolgozó geek alkotók jóvoltából élete legnagyobb kalandjába keveredik bele, amikor rájönnek: egyes egyedül ők képesek legyőzni a Földet fenyegető, nem evilági szörnyetegeket. Mi ez? Hát a Stranger Things, vághatnánk rá azonnal...

rim-of-the-world-netflix-original-movie-cast.jpg

De nem! A Netflix ugyanis ezúttal saját magának csinált konkurenciát azzal, hogy a jól bevált recept mentén a legjobb sorozatukat belesűrítették egyetlen 99 perces kalandfilmbe, Rim of the World néven. És a dolog abszolút működik, tessék csak megnézni alant a frissen befutott, igencsak ütős előzetest!

A film abszolút jól hozza a Stranger Things- és a Turbo Kid-feelinget, engem azonnal megvett! Egyetlen dolog miatt azért picit aggódom: a rendező Joseph McGinty Nichol, alias McG, aki a Terminátor - Megváltással anno teljesen hazavágta nálam a Halálosztó franchise-t! No de ezzel a filmmel még ezt is elfeledtetheti majd. Netflix-premier: május 24.

TETSZETT A POSZT? CSATLAKOZZ A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁHOZ, ÍGY SOSEM MARADSZ NETFLIXES, VIDEÓJÁTÉKOS ÉS STAR WARSOS KONTENT NÉLKÜL!

Rákattantál a Stranger Thingsre? Bejön a retró és a '80-es évek popkultúrája? Imádsz minden sztorit, amiben vagány kölykök szörnyekkel találkoznak? Akkor a Mesék az ágy alól című képregény is pont neked szól! Bátran lapozz bele, és ha tetszett, vedd meg akciósan a Szellemlovasban!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr2214814158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Helló