Keanu Reeves már megint csúcsra járatja a menőséget! [18+]

2019. június 10. 12:07 - -Szűcs Gyula-

Mikor már azt hitted, nem jöhet coolabb dolog a Mátrixnál és John Wicknél, a képedbe robban a Cyberpunk 2077 trailere!

cyberpunk-2077-keanu-reeves-cd-projekt-red.jpg

Mikor már azt hittük, Keanu Reeves, a Mátrix-trilógia kultikus sztárja csúcsra járatta az akciófilmes zsánert és kimaxolta a menőséget a John Wick: 3-mal, a CD Projekt Red egyszer csak egy kellemesen lagymatag vasárnap estén a képünkbe robbantja a Cyberpunk 2077 legfrissebb trailerét! Aminek a végén az 54 éves, de feleannyinak kinéző sztár übercool zsoldosként teszi tiszteletét, hogy vagány napszemüvegben és viharvert golyóálló mellényben kukázza össze a pórul járt, kiborg főhőst valami világvégi roncstelepen...

Nem csoda, hogy ezen pörög a fél internet, és fél nap leforgása alatt 4 millió gémer kattintott rá a videóra!

Keanu Reeves szerepeltetése már csak azért is telitalálat, mert forgatott már ő 1995-ben egy William Gibson-i ihletésű cyberpunk akció sci-fit, Johnny Mnemonic - A jövő szökevénye címmel. Az persze eddig is világos volt, hogy a Cyberpunk 2077 egy bitang jó játék lesz, hiszen tavaly nyáron egy eszelősen cool, 48 perces gameplay videó is kijött hozzá.

Legutoljára alighanem 1990 környékén, a Cyberpunk 2020 és a Shadowrun szerepjátékok megjelenése után, a Total Recall mozibemutatójakor tombolt világszerte a cyberpunk-őrület (ami természetesen William Gibson halhatatlan Neurománcából nőtte ki magát önálló sci-fi zsánerré). Elég váratlan volt tehát a patinás lengyel játékipari óriástól, a CD Projekt Redtől, hogy úgy döntöttek: az arany tojást tojó tyúk, a Witcher legújabb része helyett inkább egy teljesen más hangulatú, '80-as évek retro future köntösébe öltöztetett, neon noir világot hegesztenek össze.

A PS4-re, PC-re és Xbox One-ra egyszerre megjelenő Cyberpunk 2077 tele lesz egy égbe nyúló felhőkarcolókkal, felnyírt hajú bandtatagokkal, implantátumokkal teletuningolt utcai szamurájokkal és persze gonosz nagyvállalati vezetőkkel, akik pont az olyan perifériára szorult, félalvilági alakokkal végeztetik el a mamutcégek piszkos meóit, mint amilyen a játék főhőse. Már most tessék elindítani a szabadságkérelmeket 2020. április 16. utáni hetekre, mert a Witcher-játékokhoz hasonlóan most is egy szabadon bejárható, kismillió küldetést és párbeszédet tartalmazó, látványos akció-RPG-t kapunk majd, ami biztosan elrabol majd az életünkből vagy 100 órát - de én a magam részéről alig várom!

TETSZETT A POSZT? CSATLAKOZZ A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁHOZ, ÍGY SOSEM MARADSZ VIDEOJÁTÉKOS, STAR WARSOS ÉS VICO FILMES KONTENT NÉLKÜL!

    Imádod a jól kidolgozott, komor hangulatú, történeteket? Mindened a '80-as évek retró? Akkor a Mesék az ágy alól című képregény pont neked szól! Bátran lapozz bele, és ha tetszett, rendeld meg akciósan itt!

     

    komment

    A bejegyzés trackback címe:

    https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr3814886976

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Hizdahr zo Loraq 2019.06.11. 12:53:31

    Everybody on the hype train!
    Egyébként mindenkit arra bíztatok, hogy a GOG.com-on vegye meg, onnan 100% a fejlesztőknek megy!

    Kelly és a szexi dög 2019.06.11. 15:57:25

    Persze nem VR-ban fog kijönni a játék...

    Bobby Newmark 2019.06.11. 17:23:32

    @Kelly és a szexi dög: Ja. Pedig tényleg jól néz ki, de basszus, nem hiszem hogy valaha vissza tudok menni síkföldre FPSt játszani... Lehet, hogy emiatt kell majd VorpX, bármennyire egy szar félmegoldás is az.
    süti beállítások módosítása
    Helló