Sosem fogod kitalálni, hány kérdést tett fel Luke a Star Warsban!

2019. július 05. 23:24 - -Szűcs Gyula-

Szupervicces videó: ennyit okvetetlenkedett Mark Hamill a Csillagok háborújában!

star_wars_1.JPG

Sokan sokféle videót készítettek már a Csillagok háborúja-filmekről, de ez most jelenleg viszi a pálmát: a Star Wars Kids csapata egy elképesztően vicces videóban számolta össze, mennyit okvetetlenkedett Mark Hamill a Csillagok háborúja-filmekben! Spoiler: nagyon sokat!

(via Geektyrant)

TETSZETT A POSZT? CSATLAKOZZ A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁHOZ, ÍGY SOSEM MARADSZ CSILLAGOK HÁBORÚJÁS, KÉPREGÉNYES ÉS VICO-FILMES KONTENT NÉLKÜL!

Odavagy a VHS-en rongyosra játszott, régi szinkronos Star Warsért? Imádod a retrót? Régen minden jobb volt? Akkor a Mesék az ágy alól képregényalbum is pont neked készült! Bátran olvass bele, és ha tetszett, ugorj be érte a Szondi utcai Szellemlovasba, ahol 15% kedvezménnyel lehet a tiéd a kötet! 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr2914929344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Helló