Slimer, Casper, Beetlejuice, Félig fej nélküli Nick és Patrick Swayze

2019. november 03. 17:36 - -Szűcs Gyula-

Egyetlen képen a popkultúra összes szelleme és kísértete! Felismered mindegyiket?

Ismered azt a viccet, amiben Slimer, Casper, Beetlejuice, Jack Skellington, Zero, a szellemkutya, Félig fej nélküli Nick, Patrick Swayze a Ghostból, a Karácsonyi ének szellemei, a Pac-Man színes kísértetei, Yoda és Obi-Wan Erő-szelleme, a Ragyogás ikrei, a fej nélküli lovas és Bruce Willis a Hatodik érzékből bemennek a temetőbe? Én eddig nem ismertem, de bitang jó – főleg, hogy ez csak a töredéke azoknak a szellemeknek, kísérteteknek, éji rémeknek, csúf szörnyetegeknek és örök kárhozatra ítélt, bolyongó lelkeknek, akiket egy Jordan Monsell nevű művész összezsúfolt a lenti, Ghosts in the Graveyard című festményére.

ghosts.JPG

A képen nem kevesebb, mint 60 szellem vigyorog és randalírozik a legkülönfélébb filmekből, tévésorozatokból, könyvekből, képregényekből és videojátékokból, szóval igazi geek csemege ez a javából (rongyos 9000 forintért akár meg is lehet vásárolni karácsonyra a poszterváltozatot ezen a linken). Te hány neves kísértetet ismersz fel a képről? (via Geektyrant)

TETSZETT A POSZT? AKKOR CSATLAKOZZ A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁHOZ, ÉS SOSEM MARADSZ HORRORFILMES, KÉPREGÉNYES ÉS VIDEOJÁTÉKOS KONTENT NÉLKÜL!

Imádod a Szellemirtókat, Beetlejuice-t, Stanle Kubrick Ragyogását és a Hatodik érzéket? Soha nem születtek olyan jó filmek, sorozatok, könyvek és videojátékok, mint a '80-as és a '90-es években, amikor kölykök voltunk? Régen minden jobb volt? Mindened a retró? Akkor a Mesék az ágy alól című képregény pont neked szól! Lapozz bele itt, és ha tetszett, vedd meg akciósan a Szellemlovasban!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr5515285842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Helló