Itt a Sony karácsonyi ajándéka: ingyen Titanfall 2 az előfizetőnek!

2019. december 02. 23:30 - -Szűcs Gyula-

A másik decemberi játék a Monster Energy Supercross – The Official Videogame lett

titanfall_2.jpg

A Playstation-tulajdonosoknak nem azzal köszöntött be a tél, hogy leesett a hó, hanem azzal, hogy a PS Plus-előfizetők már húzhatják lefelé az újabb havi két ingyenjátékukat! Novemberben a Nioh című kaszabolós fantasynek és az Outlast 2 című fosatós horrornak örülhettek a PS Plus-előfizetők, az év utolsó ingyenjátékai pedig a Titanfall 2 és a Monster Energy Supercross lettek. Előbbi annak a 2014-es Titanfallnak a két évvel későbbi folytatása, amit a Call of Duty: Modern Warfare ex-fejlesztőiből összeállt Respawn stúdió készített, és ahol lényegében annyi nagy újítás a korábbi lövöldözős játékokhoz képest, hogy böszme nagy robotokba is beszállhatunk, még többet lövöldözve ezáltal.

A másik játék valami crossmotoros Monster-reklám, ami engem nem különösebben hozott lázba. A sportjátékokkal amúgy is ki lehet üldözni a világból (pedig anno rengeteget nyúztam a Cyclest és a FIFA 94-et, amiben Ernest Slobodan volt a magyarok gólkirálya!), a Titanfall 2 viszont a hozzáértők szerint nem rossz, érdemes kipróbálnia mindenkinek, aki egy kis sci-fi zúzásra és iromba harci robotokra vágyakozik, miközben bejglit majszol a karácsonyfa alatt.

TETSZETT A POSZT? CSATLAKOZZ A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁHOZ, ÍGY SOSEM MARADSZ VIDEOJÁTÉKOS, KÖNYVES ÉS VICO-FILMES KONTENT NÉLKÜL!

Imádod a látványos harcokat? Bejönnek a futurisztikus helyszíneken játszódó történetek? Akkor Az országút harcosa képregény pont neked készült! Bátran lapozz bele itt, és ha tetszett, vedd meg a GooBo webshopjában!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr7415335838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Helló