A Sony megkésett karácsonyi ajándéka: Uncharted 1-2-3 – ingyen!

2020. január 01. 20:44 - -Szűcs Gyula-

A Nathan Drake Collection behúzásával te lehetsz a szegény ember Indiana Jonesa!

uncharted.png

2019-ben számtalanszor megírtam itt a Nerdblogon a videojátékos posztjaimban, hogy ha a Sony igazán jófej lenne, és még több PlayStation-rajongót szeretne a táborában tudni, akkor azt a két exkluzív húzócímét adná oda ingyen valamelyik hónapban az egyéves előfizetésben, ami miatt a PS tényleg sokkal menőbb a konkurens Xboxnál: nevezetesen a Last of Ust és az Unchartedot. Nos, minden kívánságom így teljesüljön: októberben minden idők legjobb posztapokaliptikus horrorjátéka lett ingyenes az előfizetőknek, most pedig nem is egy játékot, hanem rögtön hármat húzhatnak be a PlayStation Plus-tagok az Uncharted 1-2-3 képében, ami The Nathan Drake Collection címmel jelent meg anno 2015-ben egy gyűjteményes kiadásban.

Na de ki is ez a Nathan Drake? Ugyanolyan hírhedt kalandor és kincsvadász, mint Indiana Jones és Lara Croft (nem mellesleg a híres brit kalóz, Sir Francis Drake leszármazottja!), aki mostanra sokkal menőbb lett, mint két kollégája együttvéve! A Nauthy Dog húzócímében ugyanis nemcsak hogy szerethetőek a karakterek karakterek, ütősek a párbeszédek és lélegzetelállítóak az egyes helyszínek, hanem sima konzoljáték helyett egy interaktív film találjuk magunkat, ahol maximális fordulatszámon pörög az akció, együtt nevetünk, sírunk és persze sodródunk bele az elképesztő kalandokba főhőssel – és amúgy mellesleg néha megnyomunk pár gombot a kontrolleren!

A második ingyenes februári játék a Goat Simulator... No comment, lelke rajta, akinek ez a marhaság tetszik!

PlayStation-játékkritikáim a Nerdblogon:

TETSZETT A POSZT? CSATLAKOZZ A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁHOZ, ÍGY SOSEM MARADSZ VIDEOJÁTÉKOS, STAR WARSOS ÉS VICO-FILMES KONTENT NÉLKÜL!

Nathan Drake, Indiana Jones és Lara Croft a kedvenc akcióhősöd? Odavagy a piramisokért, Atlantiszért, a Templomosokért és ősi titkokért? Bejön minden, ami kalandos ponyva, izgalmas horror vagy misztikus krimi? Akkor a Képtelen történetek, másvilági mesék novelláskötet is neked készült! Bátran lapozz bele, és ha tetszett, vedd meg akciósan a Szellemlovasban!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr8815379232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Helló