Ilyen lett volna a Witcher sorozat, ha a '90-es években forgatják le!

2020. február 01. 23:30 - -Szűcs Gyula-

Itt a Xena és a Herkules testvérsorozata, fergetegesen blőd kamu intróval!

henry_cavill_hercules_xena_witcher.JPG

Decemberben vicces kedvű sorozatrajongók már megcsinálták a The Mandalorian tipikus '80-as évekbeli, szaxofonszólós sitcom verzióját. Szóval tényleg csak idő kérdése volt, mikor bütyköl össze valaki egy olyan kamuintrót a Vajákhoz, mintha Henry Cavill népszerű fantasy szériáját a Netflix a '90-es években készítette volna el, a Herkules és a Xena testvérsorozatakén. Íme a Nerdist fergeteges videója, ahol még a karcok is olyanok, mint egy 30 évvel ezelőtti VHS-felvételen!

No és milyen a Nerdblog szerint a Witcher sorozat? Ilyen: a Vaják-regények és a Witcher-játékok rajongóinak mindenképp ajánljuk, elvégre ők az elsődleges célcsoport. A régi fantasy filmek szerelmeseinek is bejöhet, azok viszont, akik a Trónok harca tévésorozattal csöppentek bele a kardos-sárkányos zsánerbe vigyázzanak, nehogy megégessék magukat ezzel a sorozattal!

TETSZETT A POSZT? CSATLAKOZZ A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁHOZ, ÍGY SOSEM MARADSZ STAR WARSOS, VIDEOJÁTÉKOS ÉS VICO-FILMES KONTENT NÉLKÜL!

Imádod a '80-as és a '90-es évek popkultúráját? Mindened a retró? Akkor Az országút harcosa képregény pont neked készült! Bátran lapozz bele itt, és ha tetszett, vedd meg a GooBo webshopjában!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr7715450756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Helló