Christopher Lambert lesz a Budapest Comic Con egyik sztárvendége

2020. február 14. 07:30 - -Szűcs Gyula-

De Anna Shaffer, a Vaják Trisse is itt lesz nyáron – és ez csak az első bejelentés volt!

comic_con_budapest_christopher_lambert.jpg

2020. augusztus 15-én és 16-án Budapest egy hétvége erejéig San Diegóvá változik:a Vasúttörténeti Park fog otthont adni a méltán híres, nemzetközi jelentőségű geek dzsemborinak, a Comic Connak! A szervezők csütörtökön jelentettek be két sztárvendéget (akiket remélhetőleg még sokan mások követnek majd: a Hegylakót, azaz Rayden nagyurat, vagyis Christopher Lambertet és a Vaják tévésorozat Trissét, Anna Shaffert! Valószínűleg mindkét sztár örömmel tett eleget a meghívásnak, hiszen Lambert annak idején Budapesten forgatta A harag napját és a Metamorfózist is, és a Witcher itt készült Magyarországon készült. 

anna_shaffer_witcher.png

Természetesen a Budapest Comic Con szervezői ezzel még nem durrogtatták el az összes puskaporukat, bizonyára sok-sok izgalmas vendég neve lapul még a tarsolyukban! Én amúgy titokban reménykedek egy Neil Gaiman- vagy Mike Mignola-kaliberű, képregényes szupersztárban, hiszen mindketten jártak már Budapesten a Hellboy 2 forgatása idején... Ha a bécsieknek sikerült a saját Conjukra elvinni Frank Millert (és Steven Seagalt!), akkor nekünk miért ne jöhetne össze valami hasonló nagyágyú?

És hogy mire számíthat az, aki jegyet vált mindkét napra? A mozifilmek és tévésorozatok sztárjai mellett lesznek magyar színészek is, valamint cosplay, anime, filmzenei koncert, hasonmásverseny, társasjáték, szerepjáték, videojáték, retró PC kiállítás, Star Wars kiállítás, szakmai beszélgetés és persze képregényvásár! Részletes program itt!

comic_con_budapest_poszter.jpg

TETSZETT A POSZT? LÁJKOLD ÉS KÖVESD A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁT, ÍGY SOSEM MARADSZ KÉPREGÉNYES, MOZIFILMES ÉS TÉVÉSOROZATOS KONTENT NÉLKÜL!

Imádod a képregényeket? Faltad annak idején a Kaland, Játék, Kockázat-könyveket? Akkor Az országút harcosa képregény is pont neked készült! Bátran lapozz bele itt, és ha tetszett, vedd meg a GooBo webshopjában!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr7215473942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szekőcei 2020.02.14. 13:51:03

a jó öreg Ch. Lambert.

Remélem azért bővül még a vendégek listája!

-Szűcs Gyula- · http://nerdblog.blog.hu/ 2020.02.14. 15:49:00

@szekőcei: Bizonyosan bővül még - tippre jön majd 1-2 másodvonalbeli Trónok harca-sztár, plusz valamelyik törpe a Hobbitból, plusz egy fél lábbal a sírban lévő, idős színész a Star Wars-őstrilógiából, és ha nagyon nagy szerencsénk van, akkor TALÁN egy Henry Cavill / Neil Gaiman kaliberű brit nagyágyú is eljön...

szekőcei 2020.02.17. 13:24:49

@-Szűcs Gyula-: én is hasonlót tippeltem, bár Gaiman-t (és hasonló nagyágyúkat) remélni sem merek.

Amúgy érdekes, hogy értem én, hogy első lokál comic con, de lehet előbb kellett volna pár nevet belengetni és utána elkezdeni árulni a jegyeket.. ^^
Fura taktika.

-Szűcs Gyula- · http://nerdblog.blog.hu/ 2020.02.17. 13:39:32

@szekőcei: Állítólag így is elfogyott már az összes kétnapos VIP bérlet... :O

szekőcei 2020.02.17. 15:35:11

@-Szűcs Gyula-: a sok kocka! :D :P

én sima kétnaposat vettem - bár nem kicsit zavar, hogy egy hároméves gyereknek is kell belépő, de nem tudok mit tenni, ez van. :(
süti beállítások módosítása
Helló