Jöhet egy pokolian vicces, sátánista horror Alexandra Daddarióval? [18+]

2020. március 21. 06:53 - -Szűcs Gyula-

Itt a We Summon The Darkness trailere, a Jackass-sztár Johnny Knoxville is benne van!

we_summon_the_darkness.jpg

Április 10-én debütál az on demand videós platformokon a We Summon The Darkness című horrorvígjáték, olyan sztárokkal a főszerepben, mint Alexandra Daddario, Keean Johnson, Maddie Hasson és Johnny Knoxville. Íme az előzetes:

A sztori röviden: Alexis (Alexandra Daddario) és két barátnője egy rockkoncertre igyekeznek, amikor hírét veszik, hogy egy sátáni gyilkosságsorozattól rettegnek a környékbeliek. Nem különösebben foglalkoznak vele, sőt, a koncert után a lányok három vadidegen srácot is felszednek, hogy csatlakozzanak hozzájuk egy afterparty erejéig Alexis apjának, a kénkőbűzös prédikátornak a birtokán. Ezt a papot alakítja Johnny Knoxville, és igencsak gyanús, hogy ő is és a lányok is egy emberáldozó, sátánista szekta tagjai, akik gyaníthatóan a gyilkosságok valódi elkövetői! Tessék, itt egy pofás plakát is a filmhez:

image-asset.jpeg

(via Geektyrant)

TETSZETT A POSZT? LÁJKOLD ÉS KÖVESD A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁT, ÍGY SOSEM MARADSZ HORRORFILMES, VIDEÓJÁTÉKOS ÉS KÉPREGÉNYES KONTENT NÉLKÜL!

Imádsz mindent, amiben mágia és boszorkányság van? Faltad annak idején a Kaland, Játék, Kockázat-könyveket? Akkor Ian Livingstone legújabb lapozgatós könyve, az Allansia bérgyilkosai is pont neked szól! Rendeld meg még ma a Szellemlovasból!

konyv_allansiabergyilok_unikam_2020_lrg.jpg

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr5215540332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dan da Man 2020.03.22. 23:32:13

Ekkora szar trailer-t már rég láttam. Ha nem olvasom el, hogy mi a sztori, soha nem derül ki számomra, hogy ez a történet. (Jó valamit be tudtam saccolni, de ennek azért illett volna lejönnie.)

Ráadásul az egész előzetesből nem jött le a hangulat, a műfaj - totális katyvasznak tűnik.

Akárki is gyártotta, vagy nagyon szar alapanyagból dolgozott, vagy nagyon belepofáztak, hogy mit ne domborítson, vagy egyszerűen túlságosan szabad kezet kapott, és nagyon kreatívnak érezte magát...
süti beállítások módosítása
Helló