Michael Biehn marcona fejvadász lesz a Mandalorian 2. évadában

2020. március 25. 07:12 - -Szűcs Gyula-

Ő a legcoolabb akciósztár: a Terminator és az Alien mellé behúzta a Star Warst is!

michael_biehn_aliens2.jpeg

A Nerdblog olvasói bizonyára sok kellemes emléket őriznek Michael Biehnről, hiszen ő volt az a kölyökképű, svájdig akcióhős, aki ifjúkorunk kultikus sci-fi szentháromságából, az Alien-Predator-Terminator trióból kettőben is szerepelt! Ő volt a gyilkos robotok uralta disztópikus jövőből a '80-as évekbe menekülő időutazó, Kyle Reese az 1984-es Halálosztóban, aki ugye nemcsak az ellenállás vezérének, John Connornak a legjobb barátja és harcostársa, de egyben biológiai apja is. 

michael_biehn_terminator.jpg

Biehn, mint James Cameron egyik kedvenc színésze, természetesen benne volt az 1986-os A bolygó neve: Halálban is. Ő alakította Hickset, az egyetlen űrtengerészgyalogost, aki az eszét is használta, nemcsak a nagy, benga fegyvereit, így az anyatigris Ripley, az alagutakban bujkáló kis Newt és az android Bishop mellett ő is túlélte az Alienekkel való találkozást – hogy aztán a szemét Fincher már az Alien 3 prológusában kinyírja! Szegény Blomkamp pedig hiába akarja évek óta visszahozni Hickset az Alien-kánonba egy ötödik résszel, a Prometheus és a Covenant fiaskója után már nemigen lesz új Alien-film a mi életünkben.

michael_biehn_aliens.jpg

És most a 63 éves Michael Biehn visszatér a hollywoodi sci-fik fősodorába, nem is akárhogy! Egy öregecskedő fejvadászt fog alakítani a Diseney+ csatornán futó, nagy sikerű Star Wars-sorozatban, a The Mandalorianban. A széria idén ősszel elstartoló 2. évadában természetesen visszatér Pedro Pascal, mint a rettenthetetlen mandalore-i fejvadász, akinek csak a kis Baby Yoda tudja meglágyítani a beskarból kovácsolt szívét, de itt lesz Carl Weathers (Predator, Action Jackson) is, aki ezúttal rendezni is fog egy részt (további epizódrendezők: Jon Favreau, Bryce Dallas Howard és Robert Rodriguez). Újdonság, hogy a Disney behozza a sorozatba a Star Wars-rajzfilmek és -könyvek egyik legkedveltebb karakterét, Ashoka Tanót, akit Rosario Dawson fog alakítani.

baby_yoda_mandalorian.jpeg

TETSZETT A POSZT? LÁJKOLD ÉS KÖVESD A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁT, ÍGY SOSEM MARADSZ STAR WARSOS, ALIENES ÉS TERMINATOROS KONTENT NÉLKÜL!

Bejön, hogy a '80-as évek filmjei és sztárjai még ma sem koptak ki a divatból? Mindened a retró? Faltad gyerekként a Kaland, Játék, Kockázat-könyveket? Akkor Ian Livingstone új lapozgatós könyve, az Allansia bérgyilkosai pont neked készült! Rendeld házhoz a Szellemlovasból a magyar kiadást, amit a Nerdblog atyja fordított!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr4215554736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szekőcei 2020.03.29. 12:28:16

na és a Tarantinoverzum, az már smafu? :D
süti beállítások módosítása
Helló