Mark Hamill csillogó aranyjelmezben énekelt egy 1980-as Star Wars-musicalben az NSZK-ban!

2020. március 27. 06:42 - -Szűcs Gyula-

Fiatal volt, kellett a pénz, és azt hitte, hogy csak a nyugatnémet tévénézők fogják látni

hamill.jpg

Azt hitted, nincs rosszabb Csillagok háborúja-produkció az 1978-as The Star Wars Holiday Special tévéfilmnél? Nagyobbat nem is tévedhettél volna! 1980-ban ugyanis készült az NSZK-ban egy Star Wars-tematikájú tévés varieté show, amiben előadtak egy igen blőd Star Wars-musicalt is, űrben lebegő terepsiklóval, női C-3PO-t ölelgető Csubakkával és egy vidáman denszelő Darth Vaderrel! Ráadásul nem kisebb sztár alakította benne a Holdon elmélázó, aranyruhás tatooine-i parasztfiút, mint a Csillagok háborúja tatooine-i parasztfiúja, Mark Hamill! Íme a szörnyű videó, mindenki csak saját felelősségre tekintse meg, maradandó agykárosodást okoz!

A nyugatnémet szórakoztatóipar olyannyira komolyan vette ezt a tévés show-t,hogy Mark Hamill az aranyruhájában pózolva még a korszak legendás ifjúsági magazinjába, a BRAVO-ba is bekerült! Íme:

markhamill_germany.jpg

Ő maga egyébként nem is csinált titkot ebből a fiatalkori ballépéséből, és így kommentálta utóbb a történteket:

„Emlékszem, nem akartam felvenni azt az aranyszínű hacukát, amiben úgy néztem ki, mint az ABBA kirúgott tagja, és azon töprengtem, vajon meg tudom-e tanulni egy vadidegen nyelven a dialógust. De úgy voltam vele, miért is ne? Hiszen soha, senki nem fogja látni Németország határain túl!”

A videó ma már mémmé vált, a Photoshop-mágus Star Wars rajongók pedig olyannyira szó szerint vették Mark Hamill szavait, hogy a diszkókorszak legszebb éveit idéző fellépőruhában parádézó színész német sajtófotóiból tényleg megcsináltak egy ABBA-csoportképet!

markhamill.jpg

Sőt, egy fergetegesen vicces, kamu Boney-M albumot is!

markhamill_boney_m.jpg

TETSZETT A POSZT? LÁJKOLD ÉS KÖVESD A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁT, ÍGY SOSEM MARADSZ STAR WARSOS, VIDEÓJÁTÉKOS ÉS KÉPREGÉNYES KONTENT NÉLKÜL!

Te is a Sat 1 és a Pro 7 előtt ülve nőttél fel? BRAVO-t olvastál és faltad a Kaland, Játék, Kockázat-könyveket? Mindened a retró? Akkor az Allansia bérgyilkosai pont neked készült! Rendeld házhoz a Szellemlovasból a friss, ropogós magyar kiadást!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr8215562588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kolomparlole1114 2020.03.27. 23:22:08

"Te is a Sat 1 és a Pro 7 előtt ülve nőttél fel?"

Azért előtte volt Sky Channel meg Super Channel, He-mannel, Transformers-szel, MTV-vel. Miközben a hungarisztán 1-en még hétfői adásszünet volt.
süti beállítások módosítása
Helló