Nézd, mit csinált ez a lány a karanténban, több ezer ember szeme láttára!

2020. május 02. 14:06 - -Szűcs Gyula-

mario_rubik.jpg

Mit csinált, úristen?!? Hát kihasználta a koronavírus miatti karanténnal nyakába szakadt temérdek szabadidőt, és egy szekérderéknyi Rubik-kockából egy zseniálisan vicces stop motion Super Mario-animációt rittyentett! Besegített neki egyébként egy srác is, de az már spoileres lenne, hogyan. Íme:

A fanatikus Mario- és Rubik-rajongó hölgyet egyébként BigWendy-nek hívják. Van saját Instagram oldala, a YouTube-csatornája pedig tele van további Rubik-kockás videókkal, amikben mindig úgy tekergeti a bűvös szerkezetet, hogy a színes lapok egy-egy lepedőméretű, menő pixel artot adjanak ki a végén.

TETSZETT A POSZT? LÁJKOLD ÉS KÖVESD A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁT, ÍGY SOSEM MARADSZ VIDEÓJÁTÉKOS, STAR WARSOS ÉS KÉPREGÉNYES KONTENT NÉLKÜL!

Imádod a Rubik kockát és a Nintendót? Mindened a '80-as és a '90-es évek retró? Faltad anno a Kaland, Játék, Kockázat-könyveket? Akkor az Allansia bérgyilkosai is neked készült! Rendeld házhoz még ma a magyar kiadást!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr2515654696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
Helló