A Playstation júniusi ingyenjátékai: Battlefront 2 + Call of Duty WWII

2020. június 01. 21:11 - -Szűcs Gyula-

Persze csak az húzhatja be 0 forintért ezeket, akinek éves PS Plus-előfizetése van!

battlefront.jpg

Nem is olyan rossz double feature-rel vág neki a Playstation a nyárnak: az éves előfizetőknek júniusban egy egész jó Star Wars-játékot, a 2017-ben debütáló (és az azóta megjelent patch-ekkel már játszható szintre kikalapált) Battlefront 2-t adja oda a cég ingyenesen a játékosoknak, mellé pedig a patinás háborús franchise, a Call of Duty szintén 2017-es felvonását, a második világháborús WWII-t is.

Jómagam a Battlefront 2-vel sosem játszottam... Annál több időt töltöttem viszont el a régi PC-m előtt 2003-ban, amikor a vidéki LAN-partyk sztárja egyértelműen a Star Wars: Battlefront volt, mert a baráti társaságunk kedvére csépelhette a másikat a Hoth hómezőjén vagy az Endor dzsungelében! A Call of Duty-széria szintén kimaradt az életemből, rengeteget játszottam viszont anno a Medal of Honor: Allied Assaulttal (micsoda partra szállós pályája volt, kérem szépen, a Ryan közlegény megmentése kellős közepén éreztem magam!), szóval azért valamennyire értem, miért örvend ekkora sikernek a mai napig is ez a lövöldözős brand.

Korábbi konzolos játékkritikáim itt a Nerdblogon:

TETSZETT A POSZT? LÁJKOLD ÉS KÖVESD A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁT, ÍGY SOSEM MARADSZ VIDEÓJÁTÉKOS, INDIANA JONESOS ÉS KÉPREGÉNYES KONTENT NÉLKÜL!

Mindened a játék? Imádtad a Kaland, Játék, Kockázat-könyveket a '90-es években? Akkor az Allansia bérgyilkosai pont neked készült! Rendeld házhoz még ma a magyar kiadást!

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr5115733354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

riv3rsid3 · http://tippvadaszat.blog.hu 2020.06.20. 07:54:44

Ezek a PS Plusos játékok egyvalamire azért csak jók. Kipróbálni minden olyan gamet, amit amúgy esze ágában sincs megvenni az embernek. Amikor meg olyan játék esik be, ami igenis primőr árú, az pedig már ott figyel a libraryban.
süti beállítások módosítása
Helló