Keanu Reeves ismét kegyetlen cool a Cyberpunk 2077 új trailerében [18+]

2020. június 28. 23:00 - -Szűcs Gyula-

Mátrix? John Wick? Kisbabák esti meséje a Witcher-csapat új akciójátékához képest!

cyberpunk_keanu_reeves.JPG

Ha minden jól megy, idén novemberben debütál PC-n, PS4-en és Xbox One-on az utóbbi évek legjobban várt videojátéka, a Cyberpunk 2077, benne a CGI Keanu Reeves-szel. Aki alighanem nem is hús-vér karakter lesz, hanem inkább valamiféle odahallucinált tanácsadó szellem (sőt, szellem a gépben!), vagy régi emlékfoszlány, esetleg egy mesterséges intelligencia. Az utolsó jelenet legalábbis ezt sugallja nekem az új előzetesben:

Utoljára alighanem 1990 környékén, a Cyberpunk 2020 és a Shadowrun szerepjátékok megjelenése után, a Total Recall mozibemutatójakor tombolt világszerte a cyberpunk-őrület (ami természetesen William Gibson halhatatlan Neurománcából nőtte ki magát önálló sci-fi zsánerré). Elég váratlan volt tehát a patinás lengyel játékipari óriástól, a CD Projekt Redtől, hogy úgy döntöttek: az arany tojást tojó tyúk, a Witcher legújabb része helyett inkább egy teljesen más hangulatú, '80-as évek retro future köntösébe öltöztetett, neon noir világot hegesztenek össze.

cyberpunk_2077.JPG

 

Az idén végre megjelenő Cyberpunk 2077 tele lesz egy égbe nyúló felhőkarcolókkal, felnyírt hajú bandtatagokkal, implantátumokkal teletuningolt utcai szamurájokkal és persze gonosz nagyvállalati vezetőkkel, akik pont az olyan perifériára szorult, félalvilági alakokkal végeztetik el a mamutcégek piszkos meóit, mint amilyen a játék főhőse. A Witcher-játékokhoz hasonlóan most is egy szabadon bejárható, kismillió küldetést és párbeszédet tartalmazó, látványos akció-RPG-t kapunk majd, ami biztosan elrabol majd az életünkből vagy 100 órát!

TETSZETT A POSZT? LÁJKOLD BE ÉS KÖVESD A NERDBLOG FACEBOOK-OLDALÁT, ÍGY SOSEM MARADSZ VHS-KAZETTÁS, VIDEÓJÁTÉKOS ÉS STAR WARSOS KONTENT NÉLKÜL!

Régen minden jobb volt? Mindened a '80-as és a '90-es évek retró? Faltad anno a Kaland, Játék, Kockázat-könyveket? Akkor az Allansia bérgyilkosai is neked készült! Rendeld házhoz még ma a magyar kiadást!

allansia_cover_hun.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr9315972956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bobby Newmark 2020.06.29. 14:05:10

Keanu Reeves Johnny Silverhand karakterének adta az arcát, hangját. Silverhand a legnagyobb sztár rockerboy Night Cityben. Gyakorlatilag egy "gyári" NPC a Cyberpunk2020 szerepjátékban.
A rockerboy meg egy kaszt, mint máshol a harcos meg a varázsló, csak itt rocksztár.

Elvileg létező, hús-vér karakter, nem hallucináció vagy virtuális akármi. Ami nem zárja ki azt, hogy a jelenetben éppen hallucináljuk vagy valami braindance felvételen látjuk.

-Szűcs Gyula- · http://nerdblog.blog.hu/ 2020.06.29. 15:51:16

@Bobby Newmark: Köszi a pontosítást! Nekem az a gyanúm egyébként, hogy a játékban te magad vagy Johnny Silverhand - "beleültették az agyadba a lelkét" vagy újraéled az emlékeit, vagy valami ilyesmi... Az utolsó jelenetben ugyanis Reeves gyanúsan ugyanúgy lesegeti a kezeit, mint a főhős, aztán eltűnik, mint amikor vége szakad egy hologram-üzenetnek a Star Warsban!
süti beállítások módosítása
Helló