Mi lett volna, ha a Harc az Endor bolygón nem egy béna matinéfilm?

2020. július 06. 19:00 - -Szűcs Gyula-

Hanem egy igazi, kasszarobbantó blockbuster? Ilyen menő trailer készült volna hozzá!

endor_cover.JPG

Egy Dan Flesher nevezetű Csilalgok háborúja-rajongó youtuber pár nappal ezelőtt eljátszott az izgalmas gondolattal: mi lett volna, ha a második Ewoks-tévéfilm, A bátrak karavánját folytató Harc az Endor bolygón is megkapta volna 1985-ben George Lucastól ugyanazt a sok-sok millió dolláros büdzsét és marketinggépezetet, ami sikerre vitte az őstrilógiát? Bizonyára kaptunk volna egy ilyen pöpec előzetest, mint az alábbi! Aamúgy emlékeim szerint nálunk Magyarországon nemcsak hangalámondásos VHS-kazettákon terjedt ez a film, de bizony a mozik is játszották!

Jópofa, nem? Hasonló stílusban készült korábban egy XXI. századi nézői elvárásokhoz hangolt, pörgős modern rajongói előzetes A Birodalom visszavághoz is, amibe Dan Flesher igencsak ügyesen belehegesztette Az ébredő Erő trailere alatt szóló taktusokat:

TETSZETT A POSZT? LÁJKOLD ÉS KÖVESD A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁT, ÍGY SOSEM MARADSZ STAR WAROS, VICO FILMES ÉS KÉPREGÉNYES KONTENT NÉLKÜL!

Régen minden jobb volt? Mindened a retró? Imádtad a Kaland, Játék, Kockázat-könyveket a '90-es években? Akkor az Allansia bérgyilkosai is neked készült! Rendeld meg még ma a magyar kiadást!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr415985722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

]{udarauszkasz 2020.07.07. 14:39:55

Sztem siman vitte a Star Wars szinvonalat.
süti beállítások módosítása
Helló