A Call of Duty: Modern Warfare 2 a Playstation új ingyenjátéka!

2020. július 27. 23:30 - -Szűcs Gyula-

De a PS Plus-előfizetők augusztusban megkapják a Fall Guys: Ultimate Knockoutot is!

call-of-duty-modern-warfare-2-campaign-remastered.jpg

Szerintem igencsak jól telik eddig a nyara a Playstation-tulajdonosoknak: júniusban a Star Wars: Battlefront 2 és a Call of Duty WWII, júliusbanRise of the Tomb Raider - 20 Year Celebration járt ingyenes játékként az éves Playsation Plus előfizetéshez, A sor most egy újabb kultikus FPS-játékkal, a Call of Duty: Modern Warfare 2-vel folytatódik (helyesebben a (Campaign Remastered-kiadással), ami mellé amolyan bónuszként augusztusban be lehet zsákolni a vad akadálypályákkal megbolondított, kompetitív és kooperatív módban is játszható Fall Guys: Ultimate Knockoutot is! Íme a Sony kedvcsinálója:

Nekem egyébként a Call of Duty-széria összes része kimaradt az életemből... Rengeteget játszottam viszont anno a Medal of Honor: Allied Assaulttal – máig előttem van, milyen remek partra szállós pályája volt, tisztára a Ryan közlegény megmentése című Steven Spielberg-klasszikus kellős közepén éreztem magam (a hasonlóság egyébként nem életlen: Spielberg-kötődésű a MoHAA is)! Szóval azért valamennyire értem, miért örvend ekkora sikernek a mai napig is ez a lövöldözős brand.

Korábbi konzolos játékkritikáim itt a Nerdblogon:

TETSZETT A POSZT? LÁJKOLD ÉS KÖVESD A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁT, ÍGY SOSEM MARADSZ VIDEOJÁTÉKOS, VICO-FILMES ÉS KÉPREGÉNYES KONTENT NÉLKÜL!

Mindened a kaland és a játék? Imádtad a Kaland, Játék, Kockázat-könyveket a '90-es években? Akkor az Allansia bérgyilkosai pont neked készült! Rendeld házhoz még ma a magyar kiadást!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr7616080526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Helló