„Te voltál a kiválasztott, Skywalker elvtárs!”: íme a szovjet Star Wars

2020. augusztus 22. 17:14 - -Szűcs Gyula-

Elképesztően ütős a balalajkával és férfikórussal előadott Csillagok háborúja-dallam!

star_wars_sith_trooper.jpg

Samuel Kim Music nevezetű YouTube-csatorna igencsak nagyot megy mostanában a világszőttesen. Pár nappal azután, hogy a fél internet a középkori hangszerekkel előadott Star Wars-zenén pörgött, a Star Wars-zenét más és más stílusban áthangszerelő csatorna felrobbantotta az internet maradék felét a szovjet Csillagok háborúja muzsikával, amit férfikórussal és balalajkapengetéssel dobott fel mesterien. Íme:

A fenti, videónál csak egy dolog szórakoztatóbb: a videó alatti kommentek, amelyekben a lelkes rajongók átírogatják az előzménytrilógia híres mondatait olyanra, mintha azt a kommunisták mondogatnák egymásnak. Anakin Skywalker elvtárs a homok helyett a hóra panaszkodik, vagy ott a kedvencem, amikor Mace Windu Palpatine főkancellár elleni puccskísérletébe egyesek már Trockij és Sztálin szembenállását látták bele:

– Sztálin elvtárs, letartóztatunk!

– Ezért a gulágra fogsz kerülni, Trockij elvtárs!

– A párt fog dönteni a sorsodról!

– ÉN VAGYOK A PÁRT!!!

– Többé már nem!

TETSZETT A POSZT? LÁJKOLD ÉS KÖVESD A NERDBLOG FACEBOOK-OLDALÁT, ÍGY SOSEM MARADSZ STAR WAROS, VICO-FILMES ÉS KÉPREGÉNYES KONTENT NÉLKÜL!

Imádtad a VHS-kazettán rongyosra nézett Star Wars-filmeket a '90-es években? Faltad a Kaland, Játék, Kockázat-könyveket? Akkor az Allansia bérgyilkosai is neked készült! Rendeld meg még ma a magyar kiadást!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr4616173194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nzoltan 2020.08.23. 12:53:33

Jobb mint az eredeti.

zsenyeg 2020.08.23. 13:31:21

@MAXVAL bircaman közíró: Ezt akárhogy dolgozzák fel jó lesz.

Dan da Man 2020.08.24. 09:23:04

@MAXVAL bircaman közíró: Ezt a faszt (mármint téged) nem lehetne mondjuk MINDENHONNAN kitiltani? Akkor amellé, hogy nyomorék vagy, és ágyhoz kötött, megkapnád az IGAZI büntetésedet: hogy felismered, hogy SENKINEK SEM HIÁNYZOL. És ezért sajnálnálak is.

A blogoszféra viszont fellélegezhetne.

És sajnos itt elég egyértelmű, hogy kinek az érdekeit kell szem előtt tartani...

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.08.24. 09:46:01

@Dan da Man:

Lehetne, ha erősödne a libbantak hatalma. De az éppenhogy gyengül...
süti beállítások módosítása
Helló