Nicolas Cage suttyomban leforgatott egy eszelősen vicces B-filmet!

2020. október 18. 12:51 - -Szűcs Gyula-

A Jiu Jitsu pont olyan, mintha a Predátort összegyúrták volna A varázslótanonccal!

jiu_jitsu_nicolas_cage_trailer.jpg

Derült égből villámcsapásként egyszer csak feltűnt a Paramount stúdió kínálatában Nicolas Cage legújabb filmje, a Jiu Jitsu című, harcművészkedéssel felturbózott sci-fi akciófilm! Ami az új trailere alapján leginkább olyan, mintha valaki összefércelte volna a klasszikus Predátort a Mortal Kombattal és néhány hitványabb Nicolas Cage-filmmel, mi meg VICO-kazettán néznénk a '90-es  elején a gazdag havernál, nagy röhögések közepette. Íme az előzetes:

A fenti marhaság köré persze kitaláltak egy keretsztorit is: hatévente egy űrpáncélos harcművész idegen jön a Földre egy másik dimenzióból, hogy előkészítse az idegenek invázióját, ám egy titkos csoport, a legnagyobb dzsúdzsucu harcosok elitklubja minduntalan visszaveri „a szegény ember Ragadozóját”. Az idegen újabb látogatásakor azonban az egyik harcművész megmakacsolja magát, és az amnéziája miatt már nem is tartja olyan fontosnak az űrlénnyel való verekedést... Ám a dzsúdzucu harcosok rangidőse, akit természetesen Nicolas alakít, némi mókázás és sok bunyó segítségével rávezeti a helyes útra. Mozis és streaming remier: 2020. november 20. (via Geektyrant)

TETSZETT A POSZT? LÁJKOLD ÉS KÖVESD A NERDBLOG FACEBOOK-OLDALÁT, ÍGY SOSEM MARADSZ B-FILMES, HARCMŰVÉSZES ÉS VICO-KAZETTÁS KONTENT NÉLKÜL!

Imádod a küzdelmet és a bátor harcosokat? Faltad a '90-es években a Kaland, Játék, Kockázat-könyveket? Akkor az Allansia bérgyilkosai pont neked készült! Rendeld meg még ma a Szellemlovasból!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr5316244600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2020.10.19. 11:31:08

a trailer nem vicces volt, hanem fájdalmas. :S

Dan da Man 2020.10.20. 09:25:49

Szerintem is ígéretes a trailer. Kérdés, hogy milyen ízlésű és bevállalósságú lesz a film maga...
süti beállítások módosítása
Helló