Eszelősen jó náci vámpírhajós horror a láthatáron – íme a trailere! [18+]

2020. november 11. 03:48 - -Szűcs Gyula-

A Vikingek sorozat sztárja, Alyssa Sutherland is szerepel a Blood Vesselben!

blood_wessel_16_9.jpg

Több, mint 10 éve, hogy ismét beszivárgott a mainstreambe a legócskább ponyvairodalom egyik legrégebbi és legszórakoztatóbb kliséje, az okkult nácik hagyatéka, vagyis a III. Bidoralom hírhedt, talán sosemvolt bizarr mágikus-tudományos kutatásainak eredménye: a náci zombi.  Most pedig itt a náci vámpír – ami szintén nem újdonság, hiszen a németek már 2007-ben megcsinálták a témába vágó, kultikus horrorvígjátékukat Der goldene Nazivampir von Absam 2 címmel. Na, a Blood Vessel pont olyan, mintha a Nazivampirt valaki összegyúrta volna az 1980-as Death Shippel vagy a 2002-es Szellemhajóval. Íme az előzetes:

A történet 1945-ben játszódik, valahol az Atlanti-óceánon. Egy lélekvesztő sodródik a nyílt tengeren, benne egy szétlőtt szövetséges kórházhajó túlélőivel. Étel, víz és menedék nélkül a biztos halál várna rájuk, ám amikor feléjük sodródik egy elhagyatottnak tűnő, náci aknakereső hajó, egy utolsó utáni esélyt kapnak a túlélésre. Csakhogy a fedélzetre lépve kiderül, hogy a német legénység pokoli kínok közt lelte halálát, ráadásul előkerül egy fiatal román lány is, aki egészen a szellembárka lezárt raktárához vezeti a kíváncsi hajótörötteket. Odabent azonban nemcsak egy eszelős német tengerészre és egy rakás náci kincsre lelnek rá, hanem két vámpír ősi szarkofágjára is…

A filmet Justin Dix rendezte, a főbb szerepekben, Robert Taylort, Nathan Phillipst, Christopher Kirbyt, John Lloy Fillinghamet, Alex Cooke-ot, Mark Diacót és a Vikingek tévésorozat Aslaug királynőjeként megismert Alyssa Sutherlandet láthatjuk. Ez pedig itt egy pofás kis plakát:

blood_wessel.jpg

(via Geektyrant)

TETSZETT A POSZT? LÁJKOLD ÉS KÖVESD A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁT, ÍGY SOSEM MARADSZ HORRORFILMES, VIDEÓJÁTÉKOS ÉS KÉPREGÉNYES KONTENT NÉLKÜL!

Imádsz mindent, amiben mágia és boszorkányság van? Faltad a '90-es években a félelmetes fantáziajátékokat? Akkor Ian Livingstone új lapozgatós könyvei, az Allansia bérgyilkosai és A veszedelem kikötője pont neked szólnak! Rendeld házhoz még ma mindkettőt!

ff_chameleon_comix_1.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr4616281064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sir Gombóc 2020.11.12. 10:14:57

@kovacs_janos_4: még mindig értelmesebb elfoglaltság, mint teleszemetelni a blogszférát az ócska kommentjeiddel..

Zed is not dead yet 2020.11.12. 15:48:50

Az indexes címet ki kéne javítani, hogy ne "MÁCI" legyen már a "NÁCI". Mikor olvasom az indexes szövegeket nehezen hiszem el hogy teljesen új a stáb, mert pontosan ugyanaz az igénytelenség megy rajta: elírások, értelmi hibák, kerékbe tört fogalmazások, jól tetten érhető dirib-darab kopipésztek (szövegrészek, melyek nem stimmelnek egymással), helyesírási pukik. Komolyan, nem lehet egy pár soros szövegre még 1x (!!) ránézni, mielőtt posztolná az illető, hogy legalább az ordító hibák ne maradjanak benne? Na, mindegy.

szekőcei 2020.11.24. 14:34:42

Robert Taylor? Nácik? Vámpírok? :D

kell. :D
süti beállítások módosítása
Helló