Rémesen vicces, de sokkolóan undorító lett a legújabb izlandi horror [18+]

2020. november 16. 04:30 - -Szűcs Gyula-

Leharapott pénisz és kettétépett fej is látható a Thirst című vámpírfilm trailerében!

Vigyázat! Az alábbi, korhatáros előzetes a nyugalom megzavarására kimondottan alkalmas, véres, erőszakos és píszínek egyáltalán nem mondható jeleneteket tartalmaz! A videó tartalma egyesek számára kifogásolható, sokkoló és megbotránkoztató lehet. Megtekintését kifejezetten csak erős idegzetűeknek, saját felelősségre ajánljuk!!!

thirst.jpeg

Azt hiszed, nem lehet eszelősebb B-kategóriás horrorfilmes téma a náci csatahajón mészároló vámpírnál (lásd az  előző Nerdblog-posztot)? Akkor itt egy igazán beteg izlandi horror, Gaukur Úlfarssontól és Steinþór Hróar Steinþórssontól! A történet egy ördögi gonoszság sújtotta kisvárosban játszódik, ahol gyakran fordulnak elő különös, brutális bűncselekmények. A főszereplő egy Hulda nevű nő, akit a rendőrség meggyanúsít a testvére megölésével, ám bizonyítékok hiányában kiengedik az őrizetből – csakhogy nincs hová mennie. A farkasordító hidegben összebarátkozik egy fura bácsival, akiről kiderül, hogy egy 1000 éves, meleg vámpír. Az öreg feltámasztja Hulda testvérét, aminek természetesen szörnyű következményei lesznek...

A péniszleharapásban, fejlevágásban, csonkításban és egyéb undorító jelenetekben tobzódó film (amiben ráadásul visszatér a Rendőrakadémia-filmek ma már píszínek egyáltalán nem mondható, örök toposza, a kamionos bajszú, náci tányérsapkás, félpucér meleg fickók szívatása!) dvd- és digitális platformos premierje december 1-jén lesz az Egyesült Államokban. A főbb szerepekben Hjörtur Sævar Steinason, Ingvar E. Sigurdsson (ő a Legendás állatok: Grindelwald bűntetteiben is benne volt), Halldóra Geirharðsdóttir és Ólafía Hrönn Jónsdóttir látható. (via Geektyrant)

TETSZETT A POSZT? LÁJKOLD ÉS KÖVESD A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁT, ÍGY SOSEM MARADSZ HORRORFILMES, VIDEÓJÁTÉKOS ÉS KÉPREGÉNYES KONTENT NÉLKÜL!

Imádsz mindent, amiben vámpírok és boszorkányok vannak? Faltad a '90-es években a félelmetes fantáziajátékokat? Akkor Ian Livingstone két új lapozgatós könyve, az Allansia bérgyilkosai és A veszedelem kikötője pont neked szól! Rendeld házhoz még ma mindkettőt!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr6316286874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szekőcei 2020.11.24. 14:39:59

úrischtn, Peter Jackson visszatért a gyökereihez? :D
süti beállítások módosítása
Helló