Szörnyen sok szörny lesz Milla Jovovich új szörnyfilmjében

2020. november 22. 12:17 - -Szűcs Gyula-

Újabb előzetest kapott a decemberben mozikba kerülő Monster Hunter

milla_jovovich_monster_hunter.jpg

Hacsak közbe nem szól a világméretű koronavírus-járvány, decemberben érkezik a mozikba (vagy csak az on demand és streamelős platformokra, valamint dvd- és bluray-lemezekre?) Milla Jovovich és Paul W.S. Anderson (ő a színésznő férje!) újabb videójáték-adaptációja a Monster Hunter. A harcias szerepeiről ismert színésznő ezúttal azonban nem mutáns zombikat fog gyilkolászni, mint korábban Resident Evil-szériában, hanem pikkelyes-denevérszárnyas, gigantikus szörnyetegeket. Íme a legfrissebb előzetes:

A sztori szerint a mi világunk mellett létezik egy másik is: az a világ, ahol veszélyes és brutális szörnyetegek uralkodnak a saját birodalmukon. Amikor egy váratlan homokvihar átrepíti Artemis századost (Milla Jovovich) és az osztagát (Meagan Good, Diego Boneta) egy másik világba, a katonák megdöbbenve veszik észre, hogy ebben az ellenséges és ismeretlen környezetben olyan hatalmas és félelmetes rémpofák élnek, amelyeket képtelenek megsebesíteni a közönséges lőfegyvereikkel. A túlélésért folytatott kétségbeesett harca során az egység találkozik a titokzatos Vadásszal (Tony Jaa), akinek a különleges képességei lehetővé teszik, hogy egy lépéssel mindig megelőzze a hatalmas lényeket. Amint Artemis és Vadász félreteszik kölcsönös bizalmatlanságukat, és elkezdik jobban megismerni egymást, kiderül, hogy Vadász egy olyan titokzatos csapat tagja, amelyet az Admirális (Ron Perlman) vezet. A bátor harcosok végül annyi veszedelemmel szembesülnek, hogy a saját világaik elpusztítását megelőzendő, egyesítik erejüket, és összefognak a végső leszámoláshoz. (via Geektyrant)

TETSZETT A POSZT? LÁJKOLD ÉS KÖVESD A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁT, ÍGY SOSEM MARADSZ SZÖRNYFILMES, VIDEÓJÁTÉKOS ÉS KÉPREGÉNYES KONTENT NÉLKÜL!

Imádsz mindent, ami tele van szörnyekkel? Faltad a '90-es években a Kaland, Játék, Kockázat sorozatot? Akkor Ian Livingstone két új lapozgatós könyve, az Allansia bérgyilkosai és A veszedelem kikötője pont neked szól! Rendeld meg még ma mindkettőt a Szellemlovasból!

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr3616294412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TechNick 2020.11.24. 00:45:42

12 éven felülieknek nem ajánlott.

arthurthedent 2020.11.24. 03:51:48

Azt szeretném megkérdezni kérem tisztelettel, hogy erre a filmre okvetlenül szükség volt?

Treff Bubi 2020.11.24. 07:19:07

@arthurthedent: A szereplők és a feliratok alapján a kínai közönségnek igen:)

Buchhalter 2020.11.24. 08:15:09

Rém gagyi film kábé óvodásoknak.

inkvisitor 2020.11.24. 08:40:14

A Sárkányszív anno egész jó volt, itt meg a sárkány szív.
Esti mese

midnight coder 2020.11.24. 15:35:31

@Treff Bubi: Miért, tetszõleges Transformers filmre szükség volt ? Vagy bármelyik random szuperhõs filmre ? Vagy a Star Wars I-III-ra Jar-Jarral, illetve a mikiegeres folytatásaira ?

Macropus Rufus 2020.11.24. 16:33:26

A cikkből remekül nem derült ki, hogy ez a film a Monster GHunter c. szgépes játék film adaptációja és mint ilyen meglepően szánalmas a sztorija. A játék sztorija kb. annyi, hogy b@szott nagy fegyverekkel hentelni kell a qurva nagy szörnyeket. Na ebből csináljon valaki jó filmet.
Tehát akik fikázzák azok gondolják végig, hogy hány olyan film készült játékokból ami siker lett.
Ezek a filmek nem nektek készülnek ha nem a játékosoknak. Ilyen volt ano a Mortal Kombat első része vagy esetleg a Doom. Nekem mind a kettő tetszett, mert ismerem a játékot és jó volt látni azt a légkört élő szereplőkkel. De igazából egy olyan film illetve sorozat van ami játékból készült és sikerre is ment az a Karibtenger kalózai.A pc játék a Monkey Island volt.
(csak így zárójelben: már akkor lehetett látni a Lukács hatalmas üzleti érzékét ui. a jogokat eladta, na kinek? A Disney-nek... a többit már történelem.)
süti beállítások módosítása
Helló