Fergeteges Mandalorian-kisfilmet csináltak a Star Wars-rajongók

2020. december 09. 01:14 - -Szűcs Gyula-

Keserédes történet egy űrben kóborló, egyedülálló apa viszontagságairól

baby_yoda_2.gif

Még a legmegveszekedettebb előzménytrilógia-gyűlölők és Disney-köpködők is hajlamosak elismerni egy-egy elérzékenyült pillanatukban, hogy bizony Bébi Yoda, helyesebben inkább a The Mandalorian tévésorozat a legjobb dolog, ami a Csillagok háborújával történt a franchise 2012-es eladása óta. A Disney+ sorozatát ugyanis egyfelől Star Wars-rajongók készítették Star Wars-rajongóknak, akik minden második jelenetben kapnak valami rejtett utalást vagy összekacsintós tisztelgést, másfelől viszont a két fő showrunner, Dave Filoni és Jon Favreau pont annyi kapaszkodót raktak bele a sorozatba „Bébi Yodával”, a Boba Fettre hasonlító fejvadásszal (a sisak alatt: Pedro Pascal), no meg a halomra lőtt rohamosztagosokkal, hogy azok is jól szórakozhassanak a The Mandalorianon, akik Star Wars-témában utoljára A Bidoralom visszavágot nézték meg 1982-ben a Szikra moziban – egymás után négyszer!

„Bébi Yoda” (akiről nemrég kiderült, hogy a valódi neve Grogu, de a faját továbbra sem lehet tudni, ahogy Yoda esetében sem mondott ki soha semmi konkrétumot a kánon) nem mellesleg elementáris erejű mémáradatot generált a neten az első évad tavaly novemberi startja óta. Így mostanra valószínűleg őt már azok is ismerik, akik egyetlen percet sem láttak eddig a sorozatból. Íme a kacagtató poénpetárdák, mosolygásra késztető humorbonbonok és rekeszizomszaggató viccröppentyűk egyik legújabb képviselője, egy keserédes rajongói kisfilm, ami azt mutatja be, mennyire nehéz a végtelen űr milliárdnyi csillagrendszerében kóborló, egyedülálló apák élete:

(via Geektyrant)

TETSZETT A POSZT? LÁJKOLD ÉS KÖVESD A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁT, ÍGY SOSEM MARADSZ STAR WARSOS, VIDEÓJÁTÉKOS ÉS KÉPREGÉNYES KONTENT NÉLKÜL!

Bírod a Mandaloriant, mert visszahozta az őstrilógia hangulatát? Régen minden jobb volt? Mindened a retró? Faltad a Kaland, Játék, Kockázat-könyveket a 90-es években? Akkor az Allansia bérgyilkosai és A veszedelem kikötője is neked szól! Rendeld házhoz mindkettőt még ma!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr3216317742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

steery 2020.12.10. 15:00:45

Akkor itt egy mandós vicc a galaxis magyarisztáni pereméről: Mi a véleménye Grogunak a körülötte zajló nagy felhajtásról?
- BROÁF!

navanax 2020.12.10. 15:26:04

A Birodalo visszavágot szerintem pont a Szikrában láttam :)

Alick 2020.12.10. 21:05:50

@navanax: Dózsa mozi, fél óra sorbanállás után az utolsó jegy a premierre. :)
süti beállítások módosítása
Helló