A Warner bejelentette: 2023-ban kerül mozikba a Mad Max: Furiosa

2020. december 26. 18:20 - -Szűcs Gyula-

Charlize Theron nélkül jön a Mel Gibson-mentes Mad Max-mozifilm előzménye

mad_max_furiosa.jpg

Soha olyan népszerű nem volt még a posztapokaliptikus zsáner, mint mostanság – amikor épp mindenki bezárkózik az otthonába egy varázsütésre egyelőre nem megfékezhető világjárvány elől, és már-már tényleg küszöbön van a fosszilis tüzelőanyagok végleges kiapadása, a sarki jégsapkák elolvadása, az ivóvízkészletek kimerülése és az elsivatagosodás, ráadásul nem egy országban polgárháborús hangulattá fokozódik az egymás iránti gyűlölet. Mikor máskor térne hát vissza a Mad Max-műfaj atyja és úttörője, George Miller egy Mad Max-filmmel, ha nem most? Illetve inkább 2023-ban, mert a forgatás nemigen tud elkezdődni a pandémia alatt... 

Toby Emmerich, a Warner Bros. Pictures Group elnöke a napokban bejelentette: 2023. június 23-án kerül mozikba (tehát nem az HBO Maxra száműzve, mint a mostani és a jövő évi Warner-filmek, amiből a purparlé is kerekedett, hanem rendes filmszínházakba!) George Miller újabb posztapokaliptikus sci-fije, a Mad Max: Furiosa. A film a 2015-ös Mad Max – A harag útjában megismert kopasz harcoslány, Imperator Furiosa karakterét mélyítené el és bontaná ki jobban egy előzményfilm erejéig, ám ebben a történetben már nem Charlize Theron alakítaná a sivatagi világ motorizált amazonját, hanem a Vezércsel fiatal sztárja, Anya Taylor-Joy.

De Chris Hemsworth-nek és Yahya Abdul-Mateennek is komoly szerepet szán a sztoriban a forgatókönyvíró-rendező Miller. Ám hogy pontosan mit, arról egyelőre még nincs semmi hír. Mint ahogy arról sem, láthatjuk-e esetleg egy cameo erejéig a Mad Maxet alakító Tom Hardyt. (via Geektyrant)

TETSZETT A POSZT? CSATLAKOZZ A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁHOZ, ÍGY SOSEM MARADSZ MAD MAX-FILMES, KÉPREGÉNYES ÉS RETRÓ KONTENT NÉLKÜL!

Bírod a Mad Max-filmeket? Megvan az összes Kaland, Játék, Kockázat? Mindened a képregény? Akkor Az országút harcosa előzménysztorija is neked szól! Bátran lapozz beleés ha tetszett, vedd meg akciósan még ma a Szellemlovasban!

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr3216358158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tatárfejű kutya 2020.12.28. 08:20:16

Nem tesz szerintem jót, ha így váltogatják a főszereplőket...miért nem adnak Hardynak még pár kört, mint Gibsonnak?
süti beállítások módosítása
Helló