Kegyetlenül jó, zúzós trailert kapott Mel Gibson legújabb akicófilmje

2021. január 21. 18:19 - -Szűcs Gyula-

A Boss Level pont olyan, mint valami életre kelt, agyatlan lövöldözős videójáték!

boss_level_16-9.jpg

Egy kép többet ér ezer szónál, egy videó pedig egymilliónál – ezt a blődséget most csak azért írom ide, mert tényleg iszonyú nehéz szövegben visszaadni azt az intenzív kúlságot, ami Frank Grillo, Naomi Watts és Mel Gibson új filmjének minden egyes képkockáját áthatja. Nem is szaporítanám tovább a szót, nézze meg mindenki maga!

A Boss Levelt túlzás nélkül ki lehetne kiáltani a szegény ember Holnap határának, vagy a kicsi, savanyú, de legalább akciódús Idétlen időkignek. Az alapszituáció ugyanis itt is hasonló, mint a két korábbi időhurkos kultfilmben: Frank Grillo egy exkommandóst alakít, aki folyton vissza- és visszatér élete utolsó napjához, amikor bérgyilkosok törtek rá, és megölték, de bármit csinál, mindig az a vége, hogy a válogatott zsoldosok válogatott módszerekkel elteszik láb alól – aztán minden kezdődik elölről. Mindössze annyit sikerül kiderítenie hogy a halála hátterében egy titkos kormányzati projekt áll, de a rejtély megoldásához és az időhurok feloldásához meg kellene találnia és le kellene győznie a „a pályavégi főbosst a videójátékban”, vagyis Ventor ezredest (Mel Gibson), a kormányprogram agytrösztjét, ami igencsak lehetetlen küldetés. Hősünk kezd is szép lassan beletörődni az idők végeztéig tartó, szakadatlan lefejezésbe és felrobbantásba, ám ekkor felbukkan egy titokzatos harcművész (Michelle Yeoh), aki olyan fortélyokra is megtanítja, amelyekkel már játszva legyőzheti a nap mint nap rárontó bérgyilkosbandát. A film a Hulun tekinthető meg legálisan, március 5-től.

boss-level-movie-poster.jpg

(via Geektyrant)

TETSZETT A POSZT? LÁJKOLD ÉS KÖVESD A NERDBLOG FACEBOOK-OLDALÁT, ÍGY SOSEM MARADSZ AKCIÓFILMES, KÉPREGÉNYES ÉS SCI-FI KONTENT NÉLKÜL!

Imádod a VHS-kazettás, oldschool videójátékos '90-es éveket? Faltad anno a Kaland, Játék, Kockázat-könyveket? Akkor az Allansia bérgyilkosai, A veszedelem kikötője és Az országút harcosa is neked szól! Rendeld házhoz mindhármat még ma!

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr9416398080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Iron1 2021.01.27. 13:32:14

A Russian doll még kimaradt a szegény emberes folyamból. Meghát Michelle Yeoh valódi neve: Emperor Philippa Georgiou :D
süti beállítások módosítása
Helló