Repülő cápákon ülő zombinácik: itt az év legagyalágyultabb B-filmje

2021. február 01. 06:00 - -Szűcs Gyula-

Eszelősen bárgyú trailert kapott az Iron Sky és a Sharknado vicces mixe, a Sky Sharks

poster_sky_sharks_1.jpg

Minimum 2016 óta várja a fél világ a hírhedt Sharknado és a nem kevésbé kultikus Iron Sky szellemi örökösét, a Sky Sharks-t, amiben - micsoda meglepetés! - repülő cápákon lovagló, náci szuperkatonákból lett zombik támadnak rá az emberekre! Íme az agyzsibbasztó előzetes, ami olyan hitvány, hogy az már jó!

A gagyi trailerhez gügye sztori is tartozik: az Antarktisz jégpáncéljának mélyén geológusok egy csoportja egy olyan épen maradt, régi náci laboratóriumot fedez fel, ahol istentelen, sötét kísérletek zajlottak. A világ meghódítása érdekében ugyanis a nácik génmódosított cápákat hoztak létre, amelyek képesek a repülésre, és amelyeknek a lovasai szintén genetikailag mutálódtak: ők az élőhalott Übermensch-ek. Amikor a cápalovas nácik kiszabadulnak a jég alól, csupán egyetlen csapat képes velük ütőképesen szembeszállni: azok az amerikai katonák, akik Vietnamban odavesztek, de feltámasztották őket, hogy megakadályozzák a világ káoszba taszítását!

skysharks_poster.jpg

Az évek óta várt film 2021.február 2-án kerül fel végre a video-on-demand szolgáltatók kínálatába. Régi ismerősöket is üdvözülhetünk majd a szereplők között, két igazi közönségkedvenc, '90-es évekbeli ZS-huszárt: a Mortal Kombat franchise Shang Tsungját alakító Cary-Hiroyuki Tagawát és a Kampókéz kampókezű gyilkosát, Tony Toddot, aki ráadásul hamarosan visszatér ebben az ikonikus szerepében a Kampókéz remake-ben! (via Geektyrant)

TETSZETT A POSZT? LÁJKOLD ÉS KÖVESD A NERDBLOG FACEBOOK-OLDALÁT, ÍGY SOSEM MARADSZ HB-FILMES, KÉPREGÉNYES ÉS RETRÓ KONTENT NÉLKÜL!

Imádtál anno minden könyvet, amire rá volt írva, hogy Félelmetes fantáziajáték? Faltad a '90-es években a Kaland, Játék, Kockázat sorozatot? Akkor az Allansia bérgyilkosai, A veszedelem kikötője és Az országút harcosa is neked szól! Rendeld házhoz mindhármat még ma!

 

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr9616400796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2021.02.02. 09:42:17

ezek kinek készülnek, de komolyan?!

eßemfaßom meg áll 2021.02.02. 10:11:11

@doggfather: én ugynezt a kérdést fel tudnám tenni a jelenlegi filmtermés nagy részével kapcsolatban

Macropus Rufus 2021.02.02. 11:41:17

várós. Ezek már annyira gagyik, hogy már jók :) én szénné röhögöm magam rajtuk. Az összes Sharknadót megnéztem a Ghost Sharkot meg ezeket a barom gigakrokodil mitudoménkiellen. Hihetetlen sz@rok. De nem is akarnak többnek látszani mint ami: gagyinak. Egyébként eßemfaßom meg áll-nak igaza van, a mostani blockbusterek is egy rakat sz@rok (1-2 kivétel van, de pl. ezek az agyatlan szuperhős filmek pont nem a kivételek közé tartoznak, sztem.)

opati666 2021.02.02. 11:43:45

A Sharknado-t nem akartam megnézni. Azt mondtam, hogy egy ekkora gagyit (mint amekkorának az előzeteséből látszott) nem vagyok hajlandó elviselni.
Aztán 3 évvel ezelőtt hosszas unszolásra beadtam a derekam. Érdemes volt! Az a film annyira rossz, hogy az már jó! :)
1/10 ötlet, 1/10 történet, -1/10 színészi munka, stb... Ez így együtt valami frenetikus élmény!
Természetesen kizárólag egyszer nézendő!

Na, a fentiek miatt már nagyon várom ezt a filmet is! Két feles, meg egy sör és jöhet a műélvezet! :)

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2021.02.02. 12:43:33

Az ilyen filmek is pénzbe kerülnek, nem is feltétlenül kevésbe. Azt a pénzt a producerek profitostul meg akarják keresni vele. Vajon sikerül? És amikor a készítők a filmen dolgoznak, tudják, hogy mekkora szart csinálnak, vagy ők még hisznek valamiben?
süti beállítások módosítása
Helló