Vadonatúj Terminátor-sorozatot tervezget a Netflix

2021. február 26. 22:00 - -Szűcs Gyula-

De nem Schwarzeneggerrel, hanem a Ghost in the Shellt készítő anime stúdióval

t2.gif

Közösen készítene anime sorozatot a Netflix és a Halálosztó-jogok jelenlegi tulajdonosa, a Skydance Media, akinek a legutóbbi két mozifilmet, a Terminator: Genisyst és a Magyarországon forgatott Terminator: Sötét végzetet is köszönhetjük. A showrunner Mattson Tomlin lesz, aki forgatókönyvíróként jegyzi a Netflix kirobbanó sikerű szuperhősfilmjét, a Project Power: A por erejét, és ő írta Robert Pattinson új Batman-filmjét is. A rajzokat pedig egy igazi kultstátuszba emelkedett japán cég, a Production I.G. szállítja, akik többek között az 1995-ös Ghost in the Shell animét és annak folytatásait gyártották. Arról, hogy az új sorozat a jelenben fog-e játszódni, Arnold-arcú T-800-asokkal a főszerepben, vagy a disztópikus jövőben, ahol már a Skynet az úr, egyelőre nincs hivatalos hír. De adjuk meg az esélyt az I.G.-nek, hátha hozni tudják a Terminator 1-2 színvonalát!

No de miért ennyire népszerű a temérdek félresikerült folytatás ellenére a mai napig is a Terminator franchise? Erre kerestük többek között a választ egy korábbi PORTcast adásunkban, ahol Laska Pál forgatókönyvíró és Lakatos István, a Port.hu két lábon járó trivia-tudora szerénységemmel folytatott igen izgalmas diskurzust:

(via Geektyrant)

TETSZETT A POSZT? LÁJKOLD ÉS KÖVESD A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁT, ÍGY SOSEM MARADSZ TERMINÁTOROS, NETFLIXES ÉS KÉPREGÉNYES KONTENT NÉLKÜL!

Régen minden jobb volt, főleg a Terminator-filmek? Mindened a retró? Imádtad a Kaland, Játék, Kockázat-könyveket a '90-es években? Akkor az Allansia bérgyilkosai, A veszedelem kikötője és Az országút harcosa is neked szól! Rendeld házhoz mindhármat még ma, amíg a készlet tart!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr4816441948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Helló