A költöztetők rémálma: bizarr dolgok egy fura öregúr padlásán [18+]

2021. március 07. 08:18 - -Szűcs Gyula-

A Stay Out of the Attic trailerében a náci tudós szörnyei már a spájzban vannak

16_9_stay_out_if_the_attaic.jpg

Bizarr és gyomorforgató, ugyanakkor az okkult náci tudósos horrorfilmek kedvelői számára igencsak izgalmas előzetes jött ki a napokban a Stay Out of the Attic (kb: Ne menj fel a padlásra!) című filmhez (ami korábban egyébként Stay Out of the F**king Attic címen futott). A történet egy csapat fiatal, korábban szélhámos bűnözőként tevékenykedő költöztetőbrigádról szól, akiknek mesés összegért cserébe kell egyetlen éjszaka alatt összerámolniuk egy ősöreg viktoriánus kúriában éldegélő bácsika motyóit.

Csakhogy a nagy pakolászás közben elég hamar kiderül, hogy a kedves öregúr egy vén náci, aki már annak idején is borzasztó kísérleteket folytatott a koncentrációs táborok foglyain, és a félresikerült műtétek alanyai most is ott kóricálnak a házában. Természetesen nem telik bele sok idő, és a költöztetőbrigád tagjai is a műtőasztalon találják magukat, ráadásul egy-két testrészük már hiányzik... Őrült versenyfutás kezdődik az idővel: vajon a fiatalok kijutnak élve a pokolbéli kúriából, vagy az öreg náci tudós újabb Frankestein-szörnyeiként fogják várni a házba belépő következő gyanútlan áldozatot?

A filmet Jerren Lauder rendezte a saját forgatókönyvéből. A főbb szerepekben Morgan Alexandria (Forever My Girl), Ryan Francis (Sisters), Bryce Fernelius (Ruling of the Heart) és Michael Flynn (The Outpost) látható. A Stay Out of the (F**king) Attic március 11-én debütál a Shudder nevű, horrofilmekre specializálódott streaming platformon. (via Geektyrant)

stay_out_of_the_attic.jpg

TETSZETT A POSZT? LÁJKOLD ÉS KÖVESD A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁT, ÍGY SOSEM MARADSZ HORRORFILMES, KÖNYVES ÉS KÉPREGÉNYES KONTENT NÉLKÜL!

Imádtad a félelmetes fantáziajátékokat a '90-es években? Mindened a retró? Akkor az Allansia bérgyilkosai, A veszedelem kikötője és Az országút harcosa is neked szól! Rendeld házhoz mindhármat még ma, amíg a készlet tart!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr7216452754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lutria 2021.03.07. 20:30:28

Mikor játszódik ez a film hogy a "náci tudós" aki már 1945 előtt is praktizált még él és életerős férfiakat győz le?Már 100év körül kellene lennie...

-Szűcs Gyula- · http://nerdblog.blog.hu/ 2021.03.07. 23:13:33

@lutria: Pont ezen gondolkodtam én is... :P
Bár az ilyen ZS-horrorokban aligha érdemes logikát keresni. "A gonosz náci tudós gonoszkodik, és közben hullanak a fiatalok", és kész!
süti beállítások módosítása
Helló