Buja pszichedelkus sci-fit csinált Johnny Depp lánya, Lily-Rose Depp

2021. március 08. 05:55 - -Szűcs Gyula-

A Voyagers című űrthrillerben Colin Farrell is szerepel – van már ütős trailer is hozzá!

voyagers.jpeg

Johnny Deppnek és Vanessa Paradisnak van egy 21 éves lánya, Liliy-Rose Depp, aki egy ideje már sikeres szupermodell, és évek óta kacérkodik a filmezéssel. Most épp Colin Farrell-lel forgatott egy olyan pszichedelikus sci-fit Voyagers címmel, amelyben az emberi faj jövője forog kockán, ezért egy csupa kivételesen intelligens, és feltétlen engedelmességre nevelt, fiatal férfit és nőt indítanak útra egy távoli bolygó gyarmatosítására. Ám amikor az expedíció résztvevői sötét és zavarba ejtő titkokat tárnak fel a küldetéssel kapcsolatban, fittyet hányva a kiképzésükre elkezdik felfedezni az emberiség legalantasabb természetét. Az űrhajón az élet káoszba süllyed, a fiatal asztronautákat pedig ha nem a félelem emészti fel, akkor a kéjsóvárságtól és a kielégíthetetlen hataloméhségtől szenvednek.

A Voyagers írója és rendezője az a Neil Burger, aki korábban többek között az Edward Norton-féle A mágus cmű bűvészfilmet is forgatta. Lily-Rose Depp és Colin Farrell mellett szerepel az új sci-fijében a Trónok harca tévésorozat ifjú sztárja, a Bran Starkot alakító Isaac Hempstead Wright, valamint Tye Sheridan, Fionn Whitehead, Chanté Adams, Viveik Kalra, Archie Madekwe, Quintessa Swindell és Madison Hu is. A film 2021. április 9-án kerül a mozikba – mármint csak azokba, amelyek nyitva lehetnek a világméretű koronavírus-járvány idején. (via Geektyrant)

voyagers_poster.jpg

TETSZETT A POSZT? LÁJKOLD ÉS KÖVESD A NERDBLOG FACEBOOK-CSOPORTJÁT, ÍGY SOSEM MARADSZ KÖNYVES, KÉPREGÉNYES ÉS SCI-FI KONTENT NÉLKÜL!

Imádtad a félelmetes fantáziajátékokat a '90-es években? Mindened a retró? Akkor az Allansia bérgyilkosai, A veszedelem kikötője és Az országút harcosa is neked szól! Rendeld házhoz mindhármat még ma, amíg a készlet tart!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr2716453370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Helló