Istentelenül mókás vámpíros horrort forgatott a Re-Animator sztárja

2021. március 23. 18:43 - -Szűcs Gyula-

A Jakob’s Wife hősnője nem más, mint Barbara Crampton - van már vicces a trailer is!

horror_thriller_jakobs_wife.jpg

Szinte még vissza se nyertük az elveszett Sanity-pontokat a Sacrifice című, Lovecraft-tematikájú horrorfilm után, máris itt egy vérbő vígjáték a kultikus Re-Animator és a From Beyond sztárjától, Barbara Cramptontól! A Jakob's Wife című horrorban ő alakítja Anne-t, aki egy álmos amerikai kisváros tiszteletesének feleségeként úgy érzi, hogy az élete és házassága teljesen üressé vált az elmúlt 30 évben. A „Mesterrel” való találkozása után azonban úrrá lesz rajta a hatalom és a vér utáni vágy...

Ám ahogy a nő egyre jobban elszakad az új képességei miatt a régi életétől, ugrásszerűen nőni kezd a halottak száma az álmos kisvárosban, Anne férje, a címbéli Jakob (Larry Fessenden) pedig rájön, hogy minden meggyőződése ellenére harcba kell szállnia a feleségért, mielőtt még túl késő lesz, és végképp magához öleli őt a Sötétség! Az online videós platformokra április 16-án kikerülő, véres-vicces filmet Travis Stevens (Girl on the Third Floor) rendezte, a forgatókönyvet Mark Steensland (The Special) és Kathy Charles (Castle Freak) írták. 

jakobswife_1080x1600.jpg

(via Geektyrant)

TETSZETT A POSZT? LÁJKOLD ÉS KÖVESD A NERDBLOG FACEBOOK-OLDALÁT, ÍGY SOSEM MARADSZ HORRORFILMES, KÉPREGÉNYES ÉS RETRÓ KONTENT NÉLKÜL!

Imádtál anno minden könyvet, amire rá volt írva, hogy „félelmetes fantáziajáték”? Faltad a '90-es években a Kaland, Játék, Kockázat sorozatot? Akkor az Allansia bérgyilkosai, A veszedelem kikötője és Az országút harcosa is neked szól! Rendeld házhoz mindhármat még ma, amíg a készlet tart!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nerdblog.blog.hu/api/trackback/id/tr7516475346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Helló